آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۹۹۹۲
رئیس سازمان امور مالیاتی کشور اعلام کرد:

رشد ۴ برابری تحقق مالیاتی طی ۴ سال/ مالیات اخذ شده صرف عمران و آبادانی کشور می‌شود

محمدهادی سبحانیان گفت: سال گذشته بیشتر از آن میزانی که در بودجه برای ما تعیین شده بود را محقق کردیم. در سال گذشته حدود ۱۲۲۹ هزار میلیارد تومان منابع مالیاتی را محقق کردیم. این عدد در سال ۱۴۰۰، حدود ۳۰۵ همت بوده است؛ یعنی ما تقریباً رشد ۴ برابری و بیش از ۳۰۰ درصدی را طی ۴ سال تجربه کردیم.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، محمدهادی سبحانیان رئیس سازمان امور مالیاتی در چهاردهمین همایش سیاست‌های مالی و مالیاتی ایران گفت: قاطعانه اعلام می‌کنم ما با معافیت مالی مشکلی نداریم. قطعاً معافیت مالیاتی برای ایجاد انگیزه و برای تنظیم‌گری باید اتفاق بیفتد. در نظام مالیاتی اصلاً یکی از موثرترین ابزار‌های سیاست گذاری در حوزه اقتصادی معافیت‌ها یا تخفیفات و ترجیحات مالیاتی است، اما یک سوال چه کسی است که بیاید ادعا بکند در نظام مالیاتی کشور ما معافیت‌های مالیاتی اثربخش، موثر و هدفمند بوده است.

 

وی افزود: تقریبا حدود ۱۵ سال است در حوزه سیاست گذاری مالیاتی حضور دارم و می‌بینم که چگونه فضای معافیت‌های مالیاتی توسعه پیدا می‌کند.

 

کد ویدیو

 

رئیس سازمان امور مالیاتی با اشاره به اینکه بیش از ۳۶۱ هزار نفر از مودیان سال گذشته مالیات خودشان را نشاندار کردند و حدود ۲۰۰۰ پروژه با این اتفاق تامین مالی شد، گفت: یک مطالبه عمومی و جدی وجود که به مردم بگوییم این مالیاتی که از شما دریافت می‌شود، صرف امورات کشور، عمران و آبادانی کشور می‌شود. این موضوع را باید به صورت عملیاتی به مردم بگوییم نه به صورت شعار.

 

وی ادامه داد: یک سال تلاش کردیم تا اتفاق مبارکی تحت عنوان نشاندار کردن مالیات افتاد. به این معنا که افراد بتوانند خودشان انتخاب بکنند بخش اندکی از مالیاتی که در حوزه اصناف و مشاغل اشخاص حقیقی اخذ می‌شود، کجا هزینه شود.

 

کد ویدیو

 

سبحانیان با بیان اینکه سال گذشته بیشتر از آن میزانی که در بودجه برای ما تعیین شده بود را محقق کردیم، اظهار کرد: ما در سال گذشته حدود ۱۲۲۹ هزار میلیارد تومان منابع مالیاتی را محقق کردیم. این عدد در سال ۱۴۰۰، حدود ۳۰۵ همت بوده است. یعنی ما تقریباً یک رشد ۴ برابری و بیش از ۳۰۰ درصدی را طی ۴ سال تجربه کردیم.

 

کد ویدیو

 

وی در پایان گفت: نسبت مالیات به تولید ناخالص داخلی مورد توجه همه کشورهاست و در همه جا به عنوان ملاک مهمی از سهم GDP که از آن مالیات اخذ می‌شود بیان می‌شود. این نسبت در کشو در سال ۱۴۰۰ حدود ۵.۷ بوده است و با محاسبات بانک مرکزی در سال گذشته به حدود ۸.۳ رسیده ایم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار