آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۰۳۹۸

نصب ۲۲۰۰ چراغ L.E.D برای روشنایی معابر کرمانشاه

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان کرمانشاه ز تعویض و جایگزینی ۲۲۰۰ دستگاه چراغ سی وات L.E.D به جای چراغ‌های مستمر و پرمصرف گازی در سطح استان خبر داد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، عبدالرضا علیرضا پوری مدیرعامل شرکت توزیع برق استان کرمانشاه در زمینه خاموشی معابر و فراوانی آن در سطح استان اظهار کرد: در سال جدید به تعویض و جایگزینی ۲۲۰۰ دستگاه چراغ ۳۰ وات L.E.D به جای چراغ‌های مستمر و پرمصرف گازی در سطح شهرستان‌های استان اقدام شد.

وی افزود: ۲۰ هزار متر شبکه محاوره زیرزمینی که بارها سرقت شده و باعث بالا رفتن خرابی شبکه معابر در محله‌های مختلف استان شده است، به کابل خود نگهدار هوایی تبدیل شد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه گفت: در این مدت بیش از ۱۰۰۰ دستگاه چراغ سبز و ۱۵۰ وات قبل از ایام تعطیلی نوروز در بلوارها و معابر اصلی شهر کرمانشاه و شهرستان‌ها اقدام شد و علاوه بر این ۳۰۰ رشته لامپ خریداری شده و در اختیار همکاران قرار گرفته و در نقاط مختلف استان جهت پاکسازی و روشن کردن معابر در خیابان‌ها و کوچه‌ها مورد استفاده قرار گرفته است. 

علیرضاپوری با بیان اینکه در طول سال پایش و مورد رصد قرار گرفتن دوره‌ای لامپ‌ها و روشنایی مناطق مختلف و کوچه‌ها در حال انجام است، گفت: بخشی از خاموشی‌ها نیز از طریق مردم با سامانه ۱۲۱ اطلاع رسانی می‌شود و همکاران روز بعد پیگیری می‌کنند.

وی عنوان کرد: در حال مبادله یک توافق‌نامه با یک شرکت هستیم، یک طرف حساب نیز سازمان انرژی‌های تجدید پذیر ایران است که قرار شده از محل ذخیره انرژی، این شرکت طی دو سال یعنی ۱۴۰۴ و ۱۴۰۵ تمام چراغ‌های پرمصرف گازی سطح استان کرمانشاه را به چراغ‌های L.E.D تبدیل کند که امید است بتوانیم در این راستا در زمینه خواسته مردم از شرکت توزیع در راستای اصلاح شبکه روشنایی سطح استان پاسخگو باشیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار