آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۱۷۵۵

دستاورد‌های مهم مجلس در حمایت از مجمع خیرین، از زبان نماینده تهران

رئیس کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه مجلس هفتم گفت: انسجام، نظم و حمایت قانونی از فعالیت‌های خیرین، کشور را در مسیر عدالت، رشد و معنویت پیش خواهد برد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، "ابراهیم عزیزی"، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، در نشست مجمع خیرین کشور، با تأکید بر جایگاه نیکوکاری در آموزه‌های اسلامی، گفت: ارزش انسان به مقام، ثروت یا قدرت نیست؛ بلکه به معرفت، عمل صالح و نیت خیر اوست. این نگاه، برگرفته از قرآن کریم و کلام امیرالمؤمنین علی (ع) است.

عزیزی با تقدیر از تلاش‌های گسترده خیرین کشور گفت: خدا را شاکریم که ما را در جمع نیکوکاران قرار داد. افرادی مانند مهندس حبیب الله بور بور، که پرچم نیکوکاری را در کشور برافراشته‌اند، شایسته بهترین پاداش‌ها هستند.

او با اشاره به دستاورد‌های مهم مجلس شورای اسلامی در حمایت از خیرین اظهار کرد: در قانون برنامه، دو اقدام مهم برای حمایت از فرهنگ خیراندیشی به تصویب رسید. اول، پیش‌بینی بانک زمان، سامانه‌ای برای همیاری اجتماعی. در این سامانه، هر فرد متخصص – از دندان‌پزشک تا معلم – می‌تواند ساعاتی از وقت خود را به‌صورت داوطلبانه در اختیار نیازمندان قرار دهد و این فرصت به‌صورت ساختارمند به سراسر کشور متصل شود.

نماینده تهران در ادامه از یک نوآوری دیگر در قانون خبر داد: اعتبار مالیاتی، به‌عنوان مشوقی مهم برای کار خیر، برای اولین بار در برنامه هفتم توسعه گنجانده شد. بر این اساس، اگر فردی سود سالانه‌ای داشته و بخشی از آن را در کار‌های نیک مصرف کند، آن بخش به میزان مشخصی از پرداخت مالیات معاف خواهد شد. در مواردی، این معافیت تا صد درصد اعمال می‌شود.

عزیزی با اشاره به ضرورت ایجاد ساختار منسجم برای فعالیت خیرین، خواستار شکل‌گیری نهادی فراگیر شد: امروز برای هر حوزه‌ای نظام مشخصی داریم؛ نظام پزشکی، نظام مهندسی، نظام روانشناسی و...، اما برای خیرین چنین ساختاری وجود ندارد. از خیرین پیشکسوت می‌خواهیم با تجارب ارزشمند خود، پیش‌نویس این طرح را برای تشکیل نظام خیرین کشور آماده کنند تا در مجلس پیگیری شود.

او در پایان سخنان خود تأکید کرد: انسجام، نظم و حمایت قانونی از فعالیت‌های نیکوکارانه، کشور را در مسیر عدالت، رشد و معنویت پیش خواهد برد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار