آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۲۳۲۶

ضرورت همکاری صنایع بزرگ برای تامین برق بخش‌های عمومی کشور

سخنگوی صنعت برق بر ضرورت همکاری صنایع بزرگ به منظور تامین برق بخش‌های عمومی کشور در شرایطی که به دلیل گرمای زودرس و تداوم خشکسالی، ناترازی‌ها زودتر آغاز شده است، تاکید کرد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، مصطفی رجبی مشهدی گفت: با توجه به گرمای زودرس امسال و تداوم خشکسالی، امکان استفاده از ظرفیت نیروگاه‌های برق آبی را حداکثر ۵۰ درصد سال گذشته داریم، به همین جهت امسال ناترازی‌ها قدری زودتر آغاز شد.

وی افزود: بر اساس تصمیم کارگروه مدیریت بهینه مصرف انرژی مقرر شده تا صنایع عمده همکاری‌های خود را با صنعت برق بیشتر کرده و این همکاری را حداکثر به مدت دو هفته ادامه دهند تا بتوانیم امکان تامین برق بخش خانگی و فیدر‌های عمومی کشور شامل بیمارستان‌ها، مراکز حساس مراکز آموزشی و سایر صنایع کوچک و متوسط و خدمات و تجارت را بیشتر فراهم کنیم.

رجبی مشهدی در عین حال با تقدیر از همراهی همه هموطنان با صنعت برق، اظهار امیدواری کرد با همکاری مردم عزیز این امکان فراهم شود که بتوانیم برق را به صورت پایدار توزیع کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار