آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۲۶۳۸

معبد زیرزمینی»، بخشی از تاریخ گم‌شده جنگ است

همزمان با سالگرد شهادت شهید غلامحسین رکن‌آبادی، جشن ۶۵ هزار نسخه‌ای فروش کتاب «معبد زیرزمینی» با حضور معصومه میرابوطالبی، نویسنده کتاب و محدثه اصلانی، کارشناس، چهارشنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ در غرفه مجمع ناشران انقلاب اسلامی برگزار شد.
معبد زیرزمینی»، بخشی از تاریخ گم‌شده جنگ است

 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، همزمان با سالگرد شهادت شهید غلامحسین رکن‌آبادی، جشن ۶۵ هزار نسخه‌ای فروش کتاب «معبد زیرزمینی» با حضور معصومه میرابوطالبی، نویسنده کتاب و محدثه اصلانی، کارشناس، چهارشنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ در غرفه مجمع ناشران انقلاب اسلامی برگزار شد.

نویسنده کتاب «معبد زیرزمینی» گفت: باعث افتخار است که به بهانه کتاب و در سالروز شهادت غلامحسین رکن‌آبادی، یاد این شهید را گرامی بداریم و اتفاقی را که ایشان در تاریخ رقم زد، مرور کنیم.

معصومه میرابوطالبی درباره بازخورد‌های کتاب بیان کرد: بازخورد‌ها متفاوت بود و در میان مخاطبان عام، گروه سنی مختلفی داشتیم. مخاطبان از دختر سیزده‌ساله تا کهن‌سال بودند. نکته مشترکی که همه اشاره کردند، شروع داستان بود. فکر نمی‌کردند پس از ادامه دو فصل داستان، شخصیت الیاس در کنار یک شهید قرار بگیرد.

وی ادامه داد: نکته دیگر که فکر می‌کردم برای مخاطب اهمیت ندارد، اما برای مخاطب اهمیت داشت، نوشتن ابیاتی از حافظ در کتاب بود که در میان نوشته‌هایم آوردم.

میرابوطالبی عنوان کرد: بازخورد اهل فن این بود که چرا این کتاب رمان است و مستندنگاری نشده است؟ فکر می‌کنم «معبد زیرزمینی» علاوه بر داستان و ماجرایی که داشت، چراغی را اول راه روشن کرد؛ چون راه باز است و نوشته‌های بنده می‌تواند روایت شود و امیدوارم از این نوشته‌ها استفاده شود.

تقریظ رهبر انقلاب، بهترین بازخورد کتاب

او بهترین بازخورد را تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب دانست و در پاسخ به این سوال که چطور شد معبد را نوشتید، بیان کرد: خود شهید راهبری کرد تا این کتاب را بنویسم؛ چون هیچ قصد و برنامه‌ای برای نوشتن کتاب نبود؛ اما زمانی که کار نوشتن این اثر پیش آمد، سعی کردم تمام تلاشم را برای این اثر بگذارم. در «معبد زیرزمینی» مخاطب جوان گریزپا برایم مهم بود و دوست داشتم با آنها ارتباط برقرار کنم؛ زیرا جوانانی داریم که نمی‌دانند در جنگ چه اتفاقی افتاد و من دوست داشتم بچه‌ها یک داستان پرهیجان بخوانند که بر اساس واقعیت نوشته شده‌اند. همچنین بنده اثر حضور و نور شهید را در این کتاب دیدم.

«معبد زیرزمینی» مناسب قشر جوان است

محدثه اصلانی درباره این کتاب گفت: «معبد زیرزمینی» برای قشر جوان که خیلی کم‌حوصله هستند و کمتر به مطالعه این مطالب می‌پردازند، مناسب است. معتقدم بیان مطالب با داستان خیلی بیشتر به جان می‌نشینند و باورپذیرتر می‌شوند. کتاب «معبد زیرزمینی» یک نقطه آغاز است و کمک بزرگی به محور مقاومت و شبکه منطقه کرد و این‌کتاب ارزشمند است.

وی ادامه داد: در میان بازخورد‌های این کتاب، بازخورد منفی ندیدم و از همذات‌پنداری با شخصیت‌های کتاب گفتند. «معبد زیرزمینی» بخشی از تاریخ گمشده جنگ است. ما قهرمان‌های واقعی داریم و جا دارد از این اثر و نویسنده کار تقدیر کنیم.

وی افزود: تجربه این کار سخت‌تر از مستندنگاری است؛ چون در مستندنگاری یک بافت دارید؛ اما وقتی می‌خواهید در روایت داستانی بیان کنید، این‌گونه نیست. فکر می‌کنم این کار سخت است تا کار مستند داستانی که و روایتی را بازگو می‌کند.

اصلانی عنوان کرد: همه سنین علاقه‌مند به این کتاب بودند و خانم میرابوطالبی به خوبی از پس این داستان برآمدند. کار‌های ما به‌گونه‌ای است که همه اقشار جامعه بتوانند از این کتاب و آثار استفاده کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار