
شناسنامه دار شدن محصولات کشاورزی امری ضروری است

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، مجتبی شادلو نایب رئیس اتحادیه باغداران تهران گفت: در حال حاضر هندوانه در مناطق جنوبی تولید میشود که به سبب شرایط اقلیمی مساعد، نیازی به مصرف بالای نیترات نیست که منجر به باقی مانده بالا در تولید شود.
وی با تاکید بر شناسنامه دار شدن تولید محصولات افزود: با شناسنامه دار شدن تولید، شناسههای قانونی برای تولید و جمع آوری و عرضه خواهیم داشت که براین اساس انتظار میرود هرچه سریعتر بیمه فراگیر شود چراکه نیترات بالای محصول، بهره وری کاهش مییابد.
شادلو ادامه داد: با توجه به قیمت بالای کود شیمیایی و اثرگذاری در بهره وری تولید و کیفیت محصول، بالابودن نیترات در هندوانه ایرانی صحت ندارد.
نایب رئیس اتحادیه باغداران تهران گفت: با وجود آزمایشگاه متعدد، ظرف کمتر از یک هفته جواب آزمایش مشخص میشود چراکه متاسفانه بازنشر ویدیو بالابودن نیترات در هندوانه، فضا را متشنج کرده است.