آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۲۶۵۹

شناسنامه دار شدن محصولات کشاورزی امری ضروری است

نایب رئیس اتحادیه باغداران تهران گفت: با شناسه دار شدن محصولات، تمامی مشخصات تولید نظیر سم و کود مصرفی درج می‌شود که در این صورت دیگر شاهد مطرح شدن شایعات نخواهیم بود.
شناسنامه دار شدن محصولات کشاورزی امری ضروری است

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، مجتبی شادلو نایب رئیس اتحادیه باغداران تهران گفت: در حال حاضر هندوانه در مناطق جنوبی تولید می‌شود که به سبب شرایط اقلیمی مساعد، نیازی به مصرف بالای نیترات نیست که منجر به باقی مانده بالا در تولید شود.

وی با تاکید بر شناسنامه دار شدن تولید محصولات افزود: با شناسنامه دار شدن تولید، شناسه‌های قانونی برای تولید و جمع آوری و عرضه خواهیم داشت که براین اساس انتظار می‌رود هرچه سریع‌تر بیمه فراگیر شود چراکه نیترات بالای محصول، بهره وری کاهش می‌یابد.

شادلو ادامه داد: با توجه به قیمت بالای کود شیمیایی و اثرگذاری در بهره وری تولید و کیفیت محصول، بالابودن نیترات در هندوانه ایرانی صحت ندارد.

نایب رئیس اتحادیه باغداران تهران گفت: با وجود آزمایشگاه متعدد، ظرف کمتر از یک هفته جواب آزمایش مشخص می‌شود چراکه متاسفانه بازنشر ویدیو بالابودن نیترات در هندوانه، فضا را متشنج کرده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار