آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۲۷۶۰

شهید رئیسی بدون لکنت زبان در مقابل دشمنان می ایستاد

معاون سیاسی سپاه حضرت قمر بنی هاشم علیه السلام گفت: شهید رئیسی در بیان دیدگاه‌های انقلابی صراحت داشتند و بدون لکنت زبان در مقابل دشمنان می ایستادند.

علیرضا اسماعیلی با گرامیداشت سالگرد شهدای خدمت، در گفت‌وگو با دانشجو به بازخوانی الگوی شخصیتی، الگوی مدیریتی و الگوی رفتاری شهید رئیسی پرداخت و بیان کرد: رهبر معظم انقلاب فرمودند که این شاخصه‌ها می تواند الگوی بسیار خوبی برای مدیران آینده کشور باشد. 

معاون سیاسی سپاه حضرت قمر بنی هاشم علیه السلام ر تبیین الگوهای شخصیِ شهید رئیسی بر اساس بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی، اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب با نکات بسیار عجیبی این شهید عزیز را یاد می کنند؛ عالمِ مجاهد، پر تلاش، خادم الرضا، و توجه و تاکید بر خدمت ایشان به آستان مقدس آقا علی بن موسی الرضا که کل ایران حرم هست و ایشان هم خادم این حرم هستند.

شهید خستگی ناپذیر بود

اسماعیلی خاطرنشان کرد: رهبر معظم انقلاب ایشان را یک شخصیت خستگی ناپذیر معرفی می فرمایند که ایشان چه در دوران مسئولیت ریاست جمهوری، چه در سال های قبل از آن در آستان قدس و در قوه قضاییه، یک تلاش بی وقفه‌ای داشتند و در سه جبهه خدمت می کردند؛ خدمت به مردم، خدمت به کشور، و خدمت به اسلام.

وی گفت: مقام معظم رهبری از ایشان به عنوان عالم متواضع نام می برند. آدمی بردبار، صبور و اهل مدارا، اهل ذکر، اهل دعا، اهل نیایش، اهل توسل و اهل ارتباط با عالم غیب و ارتباط قلبی با عالم غیب. ایشان را را امیدوار و ساده زیست معرفی می‌کنند، که کمتر دیده شده رهبر معظم انقلاب چنین مولفه‌هایی و خصوصیاتی را برای یک شخص به کار ببرند.

معاون سیاسی سپاه حضرت قمربنی هاشم علیه السلام در تشریح دیدگاه دوم پیرامون خصوصیات مدیریتی شهید رئسی گفت: رهبر معظم انقلاب می فرمایند که شخصیت مدیریتی شهید رئیسی می تواند برای مدیران آینده کشور ما یک سرنخ الگو باشد.

وی افزود: رهبر معظم انقلاب در مورد مدیریت شهید رئیسی رحمت الله علیه می‌فرمایند که رئیسی عزیز یک حد نصاب جدید را در خدمت به کشور و خدمت به مردم ایجاد کرد. رئیسی عزیز ایران را در چشم بزرگان دنیا بزرگ کرد. در چشم دنیا و رجال سیاسی دنیا برجسته کرد.

کارشناس ارشد مسایل سیاسی خاطرنشان کرد: این شهید عزیز در مدیریت داخلی مردم دار بودند. تا پایان سال ۱۴۰۲ ایشان ۳۵ سفر استانی دارند و در ابتدای ۱۴۰۳ دو سفر استانی اضافه می کنند و در این سفرهای استانی هزار و صد پروژه عمرانی تکمیل و به بهره برداری می رسد.

وی افزود: بحث جوانگرایی ایشان که واقعا اعتقاد داشتند و به جوانان میدان می دادند و به جوانان باور داشتند. ثبات در مدیریت، که برای انتخاب مدیران صرفا تخصص و تعهد را لحاظ می کردند و اینکه حالا فلان حزب فلان و جریان و فلان گروه آیا این مدیر عضو آن حزب هست یا نه برای ایشان واقعا مهم نبود و این نکته بسیار مهمی در ثبات مدیریتی هست.

اسماعیلی با بیان اینکه شروع، بیان و پیگیری برخی فعالیت‌ها از جمله کار جهادی، فسادستیزی از جمله بررسی پرونده چای دبش از دفتر بازرسی دولت شهید رئیسی بود، تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب در دیدار نخست وزیر عراق بعد از شهادت این شهید عزیز می فرمایند ما یک مدیر با کفایت صمیمی و جدی را از دست دادیم. 

کارشناس مسایل سیاسی، نگاه به آینده را از دیگر ویژگی های شهید رئیسی دانست و گفت: پرهیز از انداختن تقصیرها به گردن دولت قبل، پرهیز از تنش در مدیریت، از ویژگی های شهید رئیسی بود.

اسماعیلی افزود: رهبر معظم انقلاب می فرمودند شهید رئیسی دنبال این بودند که در کشور تنش ایجاد نشود و در بحث مدیریت سیاست خارجی هم رهبر معظم انقلاب می فرمایند که این شهید عزیز دو اصل را در کنار هم اجرا می کردند؛ تعامل و عزت مداری .

وی، با اشاره به بیش از 23 سفر خارجی شهید رئیسی و اهتمام ایشان به برقراری ارتباط با همسایگان اظهار کرد: در بحث عزت مداری هم در همه ی مذاکرات عزت ایران اسلامی و انقلاب اسلامی را به شدت حفظ می کردند و در بیان دیدگاه های انقلابی صراحت داشتند و بدون لکنت زبان در مقابل دشمنان می ایستادند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار