آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۲۹۳۶
در دیدار جمعی رئیس جمهوری تاتارستان؛

ایمانی پور: همبستگی بین مسلمانان برای مقابله با چالش‌های جهانی و ایفای نقش در جهان چندقطبی آینده ضروری است

رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به نمایندگی از جمهوری اسلامی ایران در نشست با رستم مینیخانف رئیس جمهوری تاتارستان به همراه سایر نمایندگان کشور‌های عضو سازمان همکاری اسلامی در قازان، شرکت کرد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، محمدمهدی ایمانی‌پور رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به نمایندگی از جمهوری اسلامی ایران در نشست با رستم مینیخانف رئیس جمهوری تاتارستان به همراه سایر نمایندگان کشور‌های عضو سازمان همکاری اسلامی در قازان، شرکت کرد.

در این نشست که عصر پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ و در پایان چهاردهمین اجلاس وزرای فرهنگ کشور‌های عضو سازمان همکاری اسلامی برگزار شد، رستم مینیخانف ضمن ابراز خرسندی از حضور نمایندگان کشور‌های اسلامی در این اجلاس و در قازان پایتخت فرهنگی جهان اسلام در سال ۲۰۲۵، عنوان این اجلاس را «گفتگوی فرهنگ‌ها - مبنای حفظ هویت و تنوع در جهان چندقطبی» برای همبستگی جهان اسلام بر مبنای گفتگوی فرهنگی، مغتنم دانست.

وی در این‌باره گفت: فرهنگ اساس روابط ملت‌ها و دولت‌ها را تشکیل می‌دهد و حفظ هویت دینی خود در عین تجربه زندگی مسالمت‌آمیز با سایر ادیان و مذاهب و قومیت‌ها از جمله مبانی فرهنگی هر کشور و مردمی‌ست. مینیخانف سپس به همزمانی برپایی این اجلاس با مجمع اقتصادی بین‌المللی «روسیه - جهان اسلام: قازان فروم» اشاره کرد که می‌تواند فرصت نزدیکی و دوستی نمایندگان سایر حوزه‌ها با حوزه فرهنگی باشد.

رئیس جمهوری تاتارستان در ادامه اظهار داشت: ما شاهد افزایش سرعت توسعه همکاری بین روسیه و کشور‌های مسلمان هستیم و امیدواریم این نزدیکی ادامه یافته و عمق بیشتری پیدا کند.

رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی نیز به نوبه خود ضمن ابراز خرسندی از حضور فعال روسیه و جمهوری تاتارستان در سازمان همکاری اسلامی، به این مهم اشاره کرد که همبستگی بین مسلمانان و جهان اسلام برای مقابله با چالش‌های جهانی، مبارزه با اشغالگری و نسل‌کشی علیه فلسطینیان و ایفای نقش در جهان چندقطبی آینده، سهم بسزایی دارد. وی سپس گفت: ما درصدد هستیم مطالعات خود را درباره جهان آینده که در حال ظهور است بیشتر کنیم و از نخبگان مسلمان و مراکز علمی اسلامی کشور‌ها نیز دعوت به همکاری می‌کنیم.

رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به انتخاب شهر قازان به عنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام اشاره کرد و آن را نتیجه اقدامات مؤثر و مواضع منصفانه رئیس جمهور روسیه و مقامات سیاسی و دینی تاتارستان دانست. حجت‌الاسلام و المسلمین ایمانی‌پور در آخر به اتحاد بریکس پرداخت که می‌تواند به خارج شدن از جهان تک قطبی در آینده کمک کند.

اجلاس وزرای فرهنگ سازمان همکاری اسلامی پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت همزمان با اجلاس روسیه و جهان اسلام موسوم به «کازان فروم» در شهر قازان مرکز جمهوری تاتارستان برگزار شد. رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی ضمن سخنرانی در این اجلاس، جداگانه با شخصیت‌های دینی و فرهنگی روسیه و سایر کشور‌ها دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار