آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۳۵۲۹
مهاجرانی در گردهمایی مدیران روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دستگاه‌های اجرایی استان خراسان رضوی مطرح کرد؛

لزوم ارائه روایت صادقانه روابط عمومی‌ها و رسانه‌ها به مردم

سخنگوی دولت گفت: روابط عمومی‌ها باید روایتی از واقعیت به جامعه ارائه دهند که عددسازی، داستان‌سرایی و مطالب غیرواقعی در آن وجود نداشته باشند.

به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو،،فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت، امروز در گردهمایی مدیران روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دستگاه‌های اجرایی استان خراسان رضوی در مشهد گفت: روابط عمومی ها کار دشوار روایت‌گری برای تصویرسازی مردم را بر عهده دارند، بنابر این باید بتوانند روایت منسجم بسازند. 

فاطمه مهاجرانی تأکید کرد: جامعه انتظار دارد روابط عمومی‌ها بتوانند تصویر یکپارچه روایت‌گری از آنچه درون سازمان‌ها در راستای رفع نیاز‌های مردم محقق می‌شود ارائه کنند و میخواهند بدانند تفاهم‌نامه میان دستگاه ها چه گره‌ای از مشکلات آنان باز می‌کند.

سخنگوی دولت با اشاره به لزوم حفظ گفتار صادقانه در روابط عمومی‌ها، اظهار کرد: این تنها راهی است که آنها می‌توانند جای خود را میان مردم باز کنند و اطمینان دارم که این امر قابل‌تحقق است.

فاطمه مهاجرانی گفت: مرجعیت خبر را باید به داخل کشور بازگرداند و امروز چه بسا برخی از مردم برای دریافت تیترهای روز به رسانه های خارج کشور مراجعه می کنند که بسیار بد است.

وی افزود: بازگرداندن این مرجعیت با صراحت، صداقت و چابکی ممکن است و ما از مردم محرم تر نداریم.

سخنگوی دولت گفت: رسانه، جزیی از راهبرد نیست، خود راهبرد و راه حل است و تصویر، بلکه واقعیت را می سازد و اگر نتوانیم به سرعت اطلاعات درست و دقیق را بدهیم باید دائم مثل آتش نشانان، آتش خبرهای جعلی را خاموش کنیم.

فاطمه مهاجرانی گفت: ارتباطات یک علم است و علم، صراحت دارد لاپوشانی و مصلحت سنجی نمی کند و شفاف است، لفاظی نمی کند و بی پرده سخن می گوید.

دولت، مَحرم تر از مردم ندارد

سخنگوی دولت گفت: در یکی از نشستهای رسانه ای دولت از من پرسیده شد آیا در مورد حادثه انفجار بندر شهید رجایی به مردم راست خواهید گفت؟ و من در پاسخ گفتم ما از مردم محرم تر نداریم و مگر ممکن است که به مردم دروغ بگوییم و به هیچ عنوان نباید این کار را کرد.

مهاجرانی تاکید کرد: مطالبات مردم را درست منتقل نکرده ایم، روابط عمومی ها با یک ساختار سنتی اداری شکل گرفته اند و ما امروز از آنها می خواهیم که پا به پای همه رسانه های فضای مجازی بدوند که نمی توانند این کار را انجام دهند چون در این ساختار برای آنها ظرفیت وجود ندارد.

وی افزود: اگر نتوانیم احساسهای واقعی و مثبت را به مردم منتقل کنیم بدیهی است که رسانه های رقیب و معاند احساسات غیر واقعی و منفی را منتقل می کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار