آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۳۵۵۸

سرمایه‌گذاری ۲۷۰۰ میلیارد ریالی در زیرساخت‌ مخابراتی سمنان انجام شد

مدیر مخابرات سمنان گفت: همزمان با روز جهانی مخابرات، ۲۷۶۵ میلیارد ریال برای توسعه زیرساخت‌های ارتباطی استان سرمایه‌گذاری شد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، مجید دارایی در حاشیه نشست با اصحاب رسانه در سالن همایش شرکت مخابرات سمنان، با تبریک روز جهانی مخابرات، گفت: توسعه زیرساخت‌های ارتباطی زمینه‌ساز تحقق دولت الکترونیک و رویای شهر هوشمند است.

وی ادامه داد: ۶۹۶ طرح مخابراتی در بخش‌های مختلف همچون سوییچ، دیتا، انتقال و پاور برای توسعه زیرساخت‌های ارتباطی این استان به مناسبت روز جهانی مخابرات و هفته ارتباطات افتتاح شد.

این مسئول با اشاره به عملکرد مطلوب مخابرات استان سمنان در توسعه فیبرنوری، بیان کرد: برای استفاده ۱۴۰ هزار مشترک از فیبر نوری در بخش خانگی ظرفیت‌سازی شد.

مدیر مخابرات استان سمنان گفت: این استان از لحاظ استفاده از فیبر نوری نسبت به خدمات تلفن مشغول به کار، رتبه نخست کشوری را کسب کرده است.

وی با اشاره به اینکه مخابرات استان سمنان با حمایت مسئولان برای توسعه زیرساخت‌های ارتباطی و توسعه متوازن گام برمی‌دارد، افزود: متولی زیرساخت و توسعه فناوری ارتباطات در روستاها اداره‌کل فناوری اطلاعات و ارتباطات است و مخابرات فقط مجری اجرای طرح‌هاست.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار