آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۴۱۸۹
رئیس سازمان راهداری مطرح کرد؛

ایمن‌سازی محور‌های مواصلاتی و تأمین زیرساخت‌ها در مناطق مرزی برای سفر‌های اربعین

رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای با تاکید بر ضرورت تمرکز همه‌جانبه بر مأموریت ملی اربعین گفت: ایمن‌سازی محور‌های مواصلاتی و تأمین زیرساخت‌ها و تأسیسات مورد نیاز مناطق مرزی در حال انجام است.
ایمن‌سازی محور‌های مواصلاتی و تأمین زیرساخت‌ها در مناطق مرزی برای سفر‌های اربعین

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، رضا اکبری رئیس سازمان در نشست قرارگاه مرکزی اربعین حسینی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای در حوزه برنامه‌ریزی و توسعه منابع و نیز توسعه فناوری و هوشمندسازی با اشاره به نقش تعیین‌کننده این سازمان در تسهیل سفر‌های میلیونی زائران اربعین، تصریح کرد: ایجاد بستر‌های لازم برای خدمات‌رسانی بهینه به زائران اربعین حسینی، مهمترین اولویت کاری این سازمان در ماه‌های پیش رو بوده و اتخاذ تمهیدات لازم برای این منظور در حال انجام است.

اکبری با بیان این‌که تمام واحد‌های ستادی و استانی باید از هم‌اکنون برنامه‌ها، اقدامات و منابع خود را حول محور اربعین حسینی تنظیم کنند، بیان کرد: با توجه به حجم بالای سفر‌های زائران در بازه زمانی منتهی به اربعین حسینی، برنامه‌ریزی برای تأمین ناوگان حمل‌ونقل عمومی مسافری یکی از اولویت‌های مهم این سازمان به شمار می‌رود.

وی خاطرنشان کرد: همچنین اقداماتی به منظور ایمن‌سازی محور‌های مواصلاتی، هدایت ترافیک در مسیر‌های منتهی به محور‌های اربعینی، تأمین زیرساخت‌ها و تأسیسات مورد نیاز و همچنین پشتیبانی نیرو‌های مستقر در مناطق مرزی در حال انجام است.

رئیس سازمان با اشاره به اهمیت اجرای فعالیت‌ها در حوزه پشتیبانی، تصریح کرد: در بازه زمانی باقیمانده تا آغاز سفر‌های اربعین، همه تدارکات لازم در بخش پشتیبانی انجام و خدمات مناسبی ارائه شود.

اکبری همچنین بر ضرورت انجام هماهنگی‌های درون‌استانی و برنامه‌ریزی مناسب و متناسب با نیازمندی‌های سفر‌های اربعینی با رویکرد رفع نقاط ضعف احتمالی و ارائه خدمات شایسته به مسافران و زائران اربعین حسینی تاکید کرد.

وی با اشاره به اقدامات در دست اجرا برای تجهیز پایانه‌های مرزی به سامانه‌های پایش هوشمند، افزود: ضروری است تا دو هفته پیش از آغاز عملیات اربعین، فرآیند به‌روز‌رسانی، صحت سنجی سامانه‌های هوشمند حمل و نقل در سطح استان‌ها به پایان برسد تا اطمینان لازم از صحت اطلاعات دریافتی از مراکز استانی حاصل شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی خاطرنشان کرد: تصمیم‌سازی‌ها باید بر مبنای تحلیل داده‌های سال‌های پیشین، شناخت رفتار ترافیکی مرز‌ها و پایش مستمر وضعیت صورت گیرد و ویترین عملکرد سازمان، مراکز پایش و نحوه نمایش اطلاعات آماری و تحلیلی است.

اکبری خواستار تسریع در اجرای پروژه‌های زیربنایی، ایجاد هماهنگی کامل میان ستاد و استان‌ها و آمادگی همه‌جانبه از ابتدای خردادماه شد.

ضرورت خدمات‌رسانی بدون وقفه در پایانه‌های اربعینی کشور

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع با بسیار مهم برشمردن اقدامات پشتیبانی به‌هنگام و به موقع در روند اجرای عملیات بزرگ اربعین حسینی گفت: خدمات‌رسانی در پایانه‌های مرزی باید بدون هیچ‌گونه وقفه و توقفی صورت گیرد.

محمد تیموری اظهار کرد: با توجه به گرمای تابستان، برنامه‌ریزی برای نصب و استقرار مه‌پاش‌ها و تهویه مناسب هوا، سازماندهی نیروی خدماتی و نظافت پایانه‌ها و مناطق مرزی در دستور کار قرار گیرد.

گفتنی است در نشست با معاونین توسعه مدیریت و منابع استان‌های دارای پایانه مرزی، در خصوص مدیریت سفر، برنامه‌های هماهنگ و منسجم و ارائه خدمات شایسته به زائران، تأمین زیرساخت‌ها در پایانه‌های مرزی اربعین حسینی تبادل نظر و تصمیم‌گیری شد.

تمرکز بر هوشمندسازی پایانه‌ها و ارتقای ارتباطات فناوری در مسیر‌های اربعین

معاون توسعه فناوری و هوشمندسازی سازمان در این نشست تأکید کرد: تمام مستندات پیشین بررسی و نیاز‌های فناورانه مرتبط با مسیر‌های اربعینی به دقت احصا شده است.

منصور فخاران تأکید کرد: بر اساس بررسی جامع مستندات و شناسایی میدانی نیاز‌های فناورانه، شرکت‌های مجری موظف‌اند ظرف دو ماه آینده، نسبت به تکمیل زیرساخت‌های لازم برای هوشمندسازی پایانه‌های ورودی و خروجی زائران اقدام کنند.

وی افزود: در پایانه‌ها و سکو‌های سوار و پیاده شدن مسافران در مبادی اصلی، از دوربین‌ها و تجهیزات تصویربرداری با قابلیت‌های هوشمند استفاده خواهیم کرد تا پایش دقیق تردد‌ها انجام شود.

فخاران با اشاره به مراکز پایش پایانه‌های مرزی تأکید کرد: پایانه‌های مرزی اربعین باید به‌صورت کامل مجهز به سامانه‌های نظارتی و هوشمند باشند و ارتباط بی‌سیم پایدار و امن بین مراکز پایش اطلاعات برقرار شود تا بتواند اطلاعات لحظه‌ای مسافران را به مرکز منتقل کند.

وی با اشاره به بهره‌گیری از دوربین‌ها و تجهیزات تصویربرداری هوشمند در مبادی اصلی گفت: پایش لحظه‌ای تردد‌ها با استفاده از تجهیزات پیشرفته، امنیت، دقت و سرعت مدیریت ترافیک را به میزان قابل توجهی ارتقا خواهد داد.

فخاران اتصال بی‌سیم پایدار میان مراکز پایش و ستاد مرکزی، اشتراک‌گذاری برخط اطلاعات گلوگاه‌های ترافیکی با پلیس راه و به‌روز‌رسانی دقیق داده‌ها بر اساس آمار‌های استانی را از جمله الزامات مهم دانست.

معاون توسعه فناوری و هوشمندسازی در ادامه از آمادگی کامل برای استقرار میدانی در مرز‌های اربعینی خبر داد و خواستار هماهنگی منسجم تمامی واحد‌ها به‌منظور ایجاد تصویری یکپارچه، کارآمد و منظم در حوزه فناوری اربعین شد.

گفتنی است در این نشست رئیس مرکز مدیریت راه‌های کشور، مدیر کل دفتر فناوری اطلاعات و مشاور ریاست و مدیر روابط‌عمومی سازمان، گزارشی از برنامه‌های حوزه‌های خود در ایام اربعین امسال را ارائه کردند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار