آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۴۲۲۶

محکوم تحت تعقیب با شلیک پلیس زمین‌گیر شد

فرمانده انتظامی شادگان گفت: محکوم متواری تحت تعقیب قضایی در راستای اجرای طرح شناسایی و دستگیری محکومان متواری، شناسایی و با شلیک ماموران قانون زمین‌گیر شد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو به نقل از خبرگزاری پلیس، سرهنگ سید قاسم موسوی روز سه شنبه بابیان اینکه ماموران انتظامی شهرستان پس از هماهنگی قضایی جهت دستگیری او اقدام کردند افزود: متهم به محض مشاهده ماموران بدون توجه به اخطار‌های پلیس با قمه به سمت آنها حمله ور شد که ماموران انتظامی با اقتدار، متهم را باشلیک گلوله زمین‌گیر کرده و پس از دستگیری بلافاصله به مراکز درمانی انتقال دادند.

سرهنگ موسوی اظهار داشت: پلیس با قدرت و صلابت همواره ثابت کرده است که به هیچ وجه اجازه جولان به مخلان نظم و امنیت را نداده و امنیت و آرامش شهروندان در جامعه خط قرمز پلیس محسوب می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار