آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۴۷۷۵

جیب‌بر حرفه‌ای اطراف حرم حضرت عبدالعظیم(ع) دستگیر شد

سرپرست فرماندهی انتظامی ری از دستگیری جیب‌بر حرفه‌ای در اطراف حرم حضرت عبدالعظیم(ع) خبر داد که به ۹ فقره سرقت اعتراف کرده است.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سرهنگ سیدرضا عمادالدین روز چهارشنبه اظهار کرد: در پی وقوع سرقت جیب بری در هفته های اخیر در داخل و حریم پیرامونی حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) رسیدگی به موضوع و دستگیری سارق یا سارقان در دستور کار کارآگاهان زبده پلیس آگاهی این فرماندهی قرار گرفت.

وی افزود: عوامل مبارزه با سرقت جیب بری آن پلیس با بهره‌گیری از شیوه‌های کشف نوین جرم و روش‌های علمی در ۲۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ هویت و مخفیگاه متهم را که از سارقان سابقه دار بود شناسایی کردند.

سرپرست فرماندهی انتظامی شهرستان ری تصریح کرد: بلافاصله با هماهنگی های قضائی تیمی از ماموران درروز گذشته به مخفیگاه سارق مراجعه و طی یک عملیات غافلگیرانه متهم را در مخفیگاهش دستگیر و به مقر پلیس منتقل نمودند.

سرهنگ عمادالدین افزود: متهم ۳۸ ساله در تحقیقات اولیه ضمن اقرار به بزه ارتکابی و ۹ فقره سرقت مشابه معترف که تا کنون ۲ شاکی مراجعه و وی را مورد شناسایی قرار داده اند و در این خصوص پرونده قضائی برای سارق تشکیل و به همراه پرونده تحویل مراجع قضائی شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار