آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۴۹۳۸
معاون وزیر میراث فرهنگی:

بوم‌گردی‌ها مردمی‌ترین مدل توسعه گردشگری ایران هستند

معاون وزیر میراث فرهنگی با اشاره به اینکه بوم‌گردی‌ها، مردمی‌ترین مدل توسعه گردشگری ایران هستند، تاکید کرد: جشن ملی بوم‌گردی، نقطه آغاز هم‌افزایی ملی برای توسعه گردشگری بومی است.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، انوشیروان محسنی بندپی معاون وزیر میراث فرهنگی در مراسم آغاز به کار اولین جشن بومگردی‌های ایران که در تالار فرهنگ و هنر کرمان با حضور وزیر میراث فرهنگی برگزار شد، گفت: اقامتگاه‌های بوم‌گردی یکی از گسترده‌ترین و مردمی‌ترین تأسیسات گردشگری کشور هستند که در یک دهه گذشته، با فرمی ایرانی، شکل گرفته‌اند؛ این مراکز جلوه‌ای از فرهنگ و هویت ایرانی هستند و نقش مهمی در احیای اقتصاد روستا‌ها دارند.

او با تأکید بر اینکه بوم‌گردی باعث پویایی و زنده ماندن روستا‌ها شده، افزود: روستا‌هایی که در مسیر خالی شدن از سکنه بودند، اکنون به مراکز جذب گردشگر تبدیل شده‌اند؛ ما امروز در شهر کرمان شاهد افتتاح و بازسازی دو خانه تاریخی مهم بودیم که نشان از توجه به حفظ میراث و کارکرد گردشگری در احیای فضا‌های قدیمی دارد.

بندپی ضمن اشاره به رویکرد استاندار کرمان گفت: نگاه ویژه مدیریت استان به حوزه گردشگری، نشان می‌دهد که کرمان می‌تواند به یکی از قطب‌های اصلی گردشگری تاریخی، تمدنی، طبیعی و اقلیمی کشور بدل شود؛ ما نیز در وزارتخانه از تمام ظرفیت‌ها برای تحقق این اهداف استفاده خواهیم کرد.

وی افزود: هدف از این جشنواره، نه‌تنها معرفی ظرفیت‌های بوم‌گردی، بلکه شبکه‌سازی، انتقال تجربه، بررسی چالش‌ها و ارتقای تعاملات فعالان این حوزه است؛ ما باید گردشگری بومی را به‌عنوان فعالیتی اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی، بیش از پیش در جامعه تثبیت کنیم.

بوم‌گردی‌ها مردمی‌ترین مدل توسعه گردشگری ایران هستند

معاون گردشگری وزیر میراث فرهنگی تاکید کرد: همان‌طور که اشاره شد، ما در کرمان همه آنچه را که ایران در حوزه گردشگری دارد، دارا هستیم؛ اما افزون بر آن، دارای سرمایه‌ای به نام گردشگری مقاومت هستیم که مبتنی بر هویت و فرهنگ ملی است. این ظرفیت در کنار نگاه توسعه‌محور مدیران استانی، می‌تواند راهگشای مسیر‌های نو در اقتصاد گردشگری باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار