مبارزه با علفهای هرز در ۳۶۷ هزار هکتار از مزارع کردستان انجام شد

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، امیر عزیزیان با اشاره به اینکه علفهای هرز یکی از عوامل خسارت زا در مزارع هستند، اظهار کرد: اگر این عوامل خسارت زا کنترل نشوند موجب کاهش عملکرد محصول خواهند شد.
وی افزود: امسال در ۵۸ هزار و ۵۱۰ هکتار از مزارع گندم و جو شهرستان سقز، ۵۶ هزار و ۱۳۲ هکتار از مزارع شهرستان دیواندره و ۸۰ هزار و ۱۰۰ هکتار از مزارع بیجار عملیات کنترل علف های هرز انجام شده است.
مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی کردستان ادامه داد: عملیات کنترل علف های هرز همچنین در ۴۶ هزار و ۷۲۶ هکتار از مزارع شهرستان دهگلان، ۶۲ هزار و ۹۵۵ هکتار مزارع قروه، ۲۷ هزار و ۲۴۸ هکتار از مزارع کامیاران و ۲۵ هزار و ۷۱۲ هکتار از مزارع سنندج انجام شد.
به گفته وی در شهرستان بانه چهار هزار و ۳۷۰ هکتار، مریوان چهار هزار و ۸۶۸ هکتار و سروآباد هم ۷۲۵ هکتار از مزارع، تحت پوشش مبارزه با علف های هرز قرار گرفته اند.
مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی کردستان از دیگر عوامل خسارتزا در مزارع استان را شیوع آفت سن خواند و اظهار کرد: تاکنون عملیات سمپاشی برای کنترل و مدیریت آفت سن در بیش از ۳۵۸ هکتار از مزارع استان انجام شده است.