آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۵۳۴۱
در خطبه‌های نماز جمعه؛

امام جمعه کرج: آمریکا نماد فساد و تباهی در دنیاست

امام جمعه کرج با تأکید بر لزوم تقوای الهی مقاومت را برتر از تسلیم دانست و گفت: تجربه تاریخی ملت ایران نشان داده که ایستادگی رمز پیروزی و بقاست.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، آیت‌الله سید محمدمهدی حسینی همدانی نماینده ولی فقیه در استان البرز و امام جمعه کرج در خطبه‌های نماز جمعه ۲ خرداد با دعوت همگان به رعایت تقوای الهی، حسادت و دشمنی را از ابزارهای شیطان دانست و گفت: بر اساس آیات ۲۲ تا ۲۹ سوره مائده، راهکار مقابله با حسد، تواضع و فروتنی است.

وی با اشاره به اهمیت قدرت تحلیل مسائل روز افزود: امروز باید هزینه مقاومت را بهتر از هزینه تسلیم درک کنیم چرا که تجربه‌های گذشته ارزش ایستادگی را به اثبات رسانده است.

آیت‌الله حسینی همدانی در ادامه با گرامیداشت سوم خرداد، سالروز آزادسازی خرمشهر این پیروزی را نماد معجزه الهی دانست و گفت: رژیم بعث عراق آمده بود که بماند، اما امروز انقلاب اسلامی باقی مانده و دشمنان ایران تقاضای مذاکره دارند.

وی با اشاره به تهدیدات آمریکا عنوان کرد: آمریکا در حالی از مذاکره با ایران سخن می‌گوید که همزمان تهدید می‌کند؛ این کشور زیاده‌خواه توقعاتی دارد که هیچ انسان آزاده‌ای نمی‌پذیرد.

خطیب جمعه کرج افزود: توهم دشمن مبنی بر شکست ایران پایان یافته و آنان نتوانسته‌اند در برابر اراده مردم و خواست خداوند ایستادگی کنند.

آیت‌الله حسینی همدانی با اشاره به نقش امام خمینی(ره) در تقویت نگاه توحیدی ملت، حوادثی چون طبس و آزادسازی خرمشهر را نشانه‌های الهی دانست.

وی همچنین با اشاره به روز «دحو الارض» گفت: این روز در تقویت معنویت و اجتماع مؤمنان اهمیت زیادی دارد و دعای آن، مسائل فردی و اجتماعی را توأمان دربرمی‌گیرد.

امام جمعه کرج در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به رویکرد دشمنان اهل بیت(ع) در طول تاریخ اظهار کرد: دشمنان با انواع روش‌های سخت و نرم، به جنگ با اهل بیت(ع) پرداختند اما همواره ناکام ماندند.

وی در پایان با تأکید بر الگوگیری از زندگی حضرت علی(ع) و حضرت زهرا(س) در ازدواج‌ها، خواستار ترویج سبک زندگی اسلامی و پرهیز از تجمل‌گرایی شد و از ترویج ازدواج دانشجویی به عنوان راهکاری مؤثر یاد کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار