به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری دانشجو، سعید نجفیان در گفت و گوی ویژه با دانشجو در ابتدا از برگزاری منظم هجدهمین جشنواره بینالمللی فیلم مقاومت گفت و توضیح داد: پشت رسانههای صهیونیستی چیزی نهفته است: اینکه نمیخواهند این فریاد شنیده شود. دانشجویی که در آمریکا اعتراض میکند، اخراج میشود؛ در فوتبال همهچیز آزاد است، اما وقتی پرچم فلسطین آورده میشود، او را محروم میکنند. پس رسانه و مافیای رسانه در پی سرکوب هستند. ملتی که کشور و فرهنگش را دو دستی از او میگیرند، برای خاک و زندگیاش مبارزه میکند.
وی ادامه داد: رسانههای آمریکایی هنوز در حال قهرمانسازیاند؛ کشوری را اشغال میکنند و بعد فیلمهایی میسازند درباره عراق و افغانستان، که در آن قهرمانان آمریکایی میخواهند آنها را نجات دهند.
نجفیان تصریح کرد: بهترین اتفاق این است که واقع بین باشیم و رئالیستی عمل کنم؛ مستند یک دقیقه ای که از خبر پخش می شود بیشتر از فیلم های سه ساعتی که با هزینه کلان ساخته می شود تأثیر گذار تر است.
مدیر خانه هجدهمین جشنواره بینالمللی فیلم مقاومت تأکید کرد: ما نیازی به قهرمان پروری نداریم، قهرمان کسانی هستند که در آنجا زندگی و مبارزه می کنند؛ سردار سلیمانی قهرمانی بود که شناخته شده است اما او هزاران سردار سلیمانی کوچک در کنار خودش داشت که مظلومانه در این اتفاق بودند و کافی است که تنها دو روز از زندگی مردم غزه را نشان دهیم.
نجفیان همچنین با بیان اینکه باید تماشگر را تربیت کرد، افزود: وقتی ذائقه را پایین بیاوریم، فرزند ما به همان ذائقه عادت میکند. نباید از این بترسیم که تماشاگر، این فیلم را نپسندد. کافیست یک داستان را بهخوبی تعریف کنیم؛ فیلمسازان بزرگ دقیقاً همین کار ساده را انجام دادهاند.
وی در پایان یادآور شد: قاعدهی فیلمسازان بزرگ، چیز عجیبی نیست بلکه مضمون و ایدهای است که بهدرستی پرورش یافته و شخصیتپردازی مناسبی دارد.