توسعه ارتباطات اردبیل با سرمایه‌گذاری ۵ هزار میلیاردی
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۵۴۵۰
با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به بهره برداری رسید

توسعه ارتباطات اردبیل با سرمایه‌گذاری ۵ هزار میلیاردی

با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، ۵۳ طرح مهم زیرساختی و توسعه‌ای در حوزه ارتباطات استان اردبیل با سرمایه‌گذاری بیش از ۵ هزار میلیارد ریال به بهره‌برداری رسید.
توسعه ارتباطات اردبیل با سرمایه‌گذاری ۵ هزار میلیاردی

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، در ادامه برنامه سفر سید ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و هیأت همراه به استان اردبیل و در جلسه شورای اداری، ۵۳ پروژه ارتباطی استان با هدف گسترش پوشش ارتباطی، ارتقای کیفیت خدمات مخابراتی، توسعه شبکه فیبر نوری و بهبود دسترسی در مناطق روستایی و کم‌برخوردار افتتاح شد.

در این طرح‌ها، اپراتور‌های ارتباطی با مجموع ۱۲۲۲ میلیارد ریال اعتبار، ظرفیت پوشش و کیفیت خدمات خود را در شهر‌های اردبیل، مشکین شهر، گرمی و پارس آباد با ایجاد سایت‌های نسل دوم، سوم و چهارم (۲G, ۳G, ۴G) به شکل قابل توجهی افزایش داده‌اند.

در ادامه این مراسم پروژه‌های ارتباطی شرکت مخابرات ایران نیز با مجموع سرمایه‌گذاری ۱۱۸ میلیارد ریال به بهره‌برداری رسید.

پربازدیدترین آخرین اخبار