آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۶۰۲۹

سال گذشته ۴۰ هزار شی فرهنگی تاریخی در کشور کشف شد

فرمانده یگان حفاظت وزارت میراث فرهنگی گفت: سال گذشته نزدیک به ۴۰ هزار قلم شی فرهنگی تاریخی کشف شد که بالای ۸۰ درصد جعلی بوده است.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو ، سردار حسن مهری در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهارکرد: ما در کشور ۴۱ هزار اثر ثبت ملی، ۲۸ اثر ثبت جهانی و ۲۷۵ موزه داریم که یگان حفاظت از آن‌ها محافظت می‌کند.

وی درباره چالش‌های فضای مجازی و جرائم علیه میراث فرهنگی گفت: متأسفانه در کشور ما در فضای مجازی شاهد جرایم مختلف هستیم و در حوزه میراث فرهنگی، فلزیاب بدون هیچ گونه محدودیتی تبلیغ و تولید می‌شود.

فرمانده یگان حفاظت وزارت میراث فرهنگی گفت: سالانه بیش از ۲ هزار و ۸۰۰ نفر در حوزه جرائم مختلف علیه میراث فرهنگی در کشور دستگیر می‌شوند و یگان حفاظت با کمک فراجا محکم ایستاده و از میراث فرهنگی کشور حفاظت می‌کند.

وی ادامه داد: به تعبیر معاون میراث فرهنگی کشور، ایران با ۴۱ هزار اثر ثبت ملی، ۲۸ اثر ثبت جهانی، ۲۷۵ موزه و یک میلیون اثر شناسایی شده و در پهنه جغرافیایی جمهوری اسلامی از شمال تا جنوب، شرق تا غرب گسترده است و ایران یک موزه روباز است

فرمانده یگان حفاظت وزارت میراث فرهنگی ادامه داد: در برخی از سرزمین‌های جهان، هیچ پیشینه تاریخی وجود ندارد و آن را برای خودشان ایجاد می‌کنند، اما کشور ما این پیشینه تاریخی را دارد.

سردار مهری ابراز کرد: سال گذشته نزدیک به ۴۰ هزار قلم شی فرهنگی تاریخی کشف شد که بالای ۸۰ درصد جعلی بوده است و این نشان می‌دهد که قاچاقچیان و کلاهبرداران حوزه فعالیتشان بسیار گسترده است.

وی درباره تبلیغات غیرقانونی فلزیاب در فضای مجازی گفت: امروزه در فضای مجازی بدون هیچ ضابطه‌ای فلزیاب تبلیغ و می‌فروشند و کلاهبرداری در این زمینه بسیار رواج یافته است و مجموعه انتظامی درگیر این موضوع شده است.

فرمانده یگان حفاظت وزارت میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری یادآور شد: میراث‌فرهنگی غنای فرهنگی سرزمین‌مان بوده و این وظیفه ما را سنگین‌تر می‌کند و باید دست به دست هم دهیم که بتوانیم این موزه روباز کشور را به نحو احسن حفاظت کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار