عباسی: اجرای مکانیزم ماشه یعنی زیر پا گذاشتن همه توافقات و تعهدات؛ بعد از آن ماندن در NPT بی معناست + فیلم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۶۲۰۹
در گفتگو با دانشجو؛

عباسی: اجرای مکانیزم ماشه یعنی زیر پا گذاشتن همه توافقات و تعهدات؛ بعد از آن ماندن در NPT بی معناست + فیلم

رئیس اسبق سازمان انرژی اتمی تأکید کرد که در صورت اجرای مکانیزم ماشه از سوی طرف مقابل، باقی ماندن ایران در معاهده NPT معنایی ندارد و در چنین شرایطی باید صدای واحدی از کشور شنیده شود.
عباسی: اجرای مکانیزم ماشه یعنی زیر پا گذاشتن همه توافقات و تعهدات؛ بعد از آن ماندن در NPT بی معناست + فیلم

عباسی، رئیس اسبق سازمان انرژی اتمی، در گفت‌و‌گو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، اظهار داشت: «اگر طرف مقابل بخواهد مکانیزم ماشه را اجرا کند، دیگر ماندن ما در معاهده NPT معنایی ندارد. اما خروج از این معاهده تبعات و فرآیندی دارد که باید به‌دقت بررسی شود و حداقل سه ماه زمان می‌برد تا آژانس و سازمان ملل آن را بررسی و تأیید کنند.»

وی افزود: «در این بازه زمانی باید واکنش‌ها را ارزیابی کنیم؛ آیا صرفاً تهدیداتی از سوی دیپلمات‌های رده پایین مطرح می‌شود، یا واکنش رسمی‌تر و جدی‌تر خواهد بود؟ اگر قرار باشد رسماً اعلام خروج کنیم، باید نامه کتبی از سوی مسئولان رسمی کشور مانند رئیس سازمان انرژی اتمی به آژانس ارسال شود.»

عباسی تأکید کرد: «در این شرایط باید صدای واحدی از داخل کشور به گوش برسد و شورای عالی امنیت ملی دستور دهد که رسانه‌ها و همه گروه‌ها در این زمینه یک صدای واحد داشته باشند تا وحدت حفظ شود.»

وی در پایان خاطرنشان کرد: «انسجام داخلی و حمایت کامل از نیرو‌های مسلح لازم است تا در صورت هرگونه تهدید، با قاطعیت پاسخ داده شود.»

کد ویدیو
پربازدیدترین آخرین اخبار