آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۶۷۹۹
در سال گذشته صورت گرفت؛

احداث ۶۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در کشور

معاون سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر ساتبا گفت: در سال گذشته حدود ۶۰۰ مگاوات نیروگاه‌های خورشیدی احداث شده است به طوری که در سال‌های قبل حدود ۱۵۰ مگاوات در سال نیروگاه احداث می‌کردیم.
احداث ۶۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در کشور

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، علیرضا پرنده مطلق معاون سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر ساتبا با حضور در برنامه سلام خبرنگار شبکه خبر گفت: وزارت نیرو برای اینکه بتواند بخشی از نیاز برق مصرفی مردم و صنعت را در کشور تامین کند طبق هدف گذاری انجام شده یک تعداد نیروگاه دولتی در کشور احداث میکند، البته نیروگاه‌هایی که احداث شود در نهایت واگذار به بخش خصوصی خواهد شد.

وی ادامه داد: در این مسیر ظرفیت ۵ هزار مگاوات در برنامه کاری ساتبا قرار گرفته است تامین کالا‌های مورد نیاز این پروژه به دلیل زمان کوتاهی که مد نظر مسئولان می‌باشد قرار است از خارج از کشور تامین شود.

معاون سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر ساتبا بیان کرد: با توجه به محدودیت زمان برای ساخت نیروگاه ها، انتقال تجهیزات از طریق ریل دارای هزینه بالاتر و زمان کوتاه است به طوری که انتقال تجهیزات با کشتی تجهیزات در مدت ۳۵ روز انجام می‌شود در حالی که با ریل حدود ۱۵ روز زمانبر خواهد بود.

پرنده مطلق تصریح کرد: امروز سومین محموله از تجهیزات نیروگاه‌هایی وارد کشور می‌شود و دو محموله دیگر هم تخیله و در حال حمل به ایستگاه‌هایی که از سال گذشته طراحی‌های آن انجام شده می‌باشد، وزارت نیرو در بخش حمایت از تولیدکننده داخلی تمام همت خود را قرار داده، در سال گذشته حدود ۶۰۰ مگاوات نیروگاه‌های خورشیدی احداث شده است به طوری که در سال‌های قبل حدود ۱۵۰ مگاوات در سال نیروگاه احداث می‌کردیم.

وی تصریح کرد: در سال گذشته بیشترین ظرفیت احداث نیروگاه‌های تجدیدپذیر را داشته‌ایم و همچنین ۳۸ هزار مگاوات درخواست احداث نیروگاه تجدیدپذیر توسط بخش خصوصی به وزارت نیرو ارسال شده است و قرار است دولت هم ۲ هزار مگاوات تجهیزات و ۵ هزار مگاوات نیروگاه در زمان کوتاه احداث کند.

پرنده مطلق افزود: طبق دستورالعمل‌های وزارت نیرو اگر هر صنعتی بتواند بخشی از نیاز مصرف خودشان را از طریق نیروگاه‌های تجدیدپذیر تامین کند معاف از مدیریت بار می‌شود و این موضوع از سال ۱۴۰۲ عملیاتی شده است.

به گفته معاون سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر ساتبا، اگر امروز یک خانواده نیروگاه ۵ کیلو واتی در سقف محل سکونت خود احداث کند وزارت نیرو ۳ هزار ۷۰۰ تومان برق آن را خریداری می‌کند برای مشترکانی که خارج از الگو مصرف دارند محدودیت قطعا اعمال خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار