آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۶۸۸۵

آمادگی تیم ملی والیبال دانشجویان برای یونیورسیاد آلمان+ فیلم

سرپرست دبیرکلی فدراسیون والیبال، از آمادگی تیم ملی والیبال دانشجویان جمهوری اسلامی ایران برای حضور در مسابقات یونیورسیاد ۲۰۲۵ در کشور آلمان خبر داد.

آمادگی تیم ملی والیبال دانشجویان برای یونیورسیاد آلمان

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ منظمی، سرپرست دبیرکلی فدراسیون والیبال، از آمادگی تیم ملی والیبال دانشجویان جمهوری اسلامی ایران برای حضور در مسابقات یونیورسیاد ۲۰۲۵ در کشور آلمان خبر داد.

 

وی اعلام کرد: خوشبختانه تیم ملی دانشجویان کشورمان در شرایط مطلوبی به سر می‌برد و تمرینات به‌خوبی در حال پیگیری است. تاکنون چهار مرحله اردو را پشت سر گذاشته‌ایم و اردوی پنجم نیز طی روز‌های آینده برگزار خواهد شد. طبق برنامه‌ریزی انجام‌شده، دو اردوی دیگر نیز پیش از اعزام در نظر گرفته شده تا با آمادگی کامل در این رقابت‌ها شرکت کنیم.

 

منظمی با ابراز رضایت از وضعیت جسمانی بازیکنان افزود: خوشبختانه هیچ بازیکن آسیب‌دیده‌ای در حال حاضر نداریم و تمامی اقدامات لازم برای اعزام این دانشجویان انجام شده است. اردو‌های ما در محل فدراسیون والیبال برگزار می‌شود و با هماهنگی کامل در حال اجراست.

 

 

 

 

 

 

کد ویدیو

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار