قرارگاه اجتماعی البرز الگویی موفق و قابل تعمیم در کشور است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۷۰۲۴

قرارگاه اجتماعی البرز الگویی موفق و قابل تعمیم در کشور است

رئیس دفتر بازرسی ویژه ریاست‌جمهوری قرارگاه اجتماعی البرز را نمونه‌ای مبتکرانه و مردمی دانست که باید به دیگر استان‌ها تعمیم یابد و آن را حلقه وصل مردم و حاکمیت در ایران کوچک توصیف کرد.

قرارگاه اجتماعی البرز الگویی موفق و قابل تعمیم در کشور است

به گزارش خبرنگارگروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سردار مصطفی مولوی رئیس دفتر بازرسی ویژه نهاد ریاست‌جمهوری، ظهر امروز در هفتاد و ششمین جلسه قرارگاه اجتماعی استان البرز، ضمن تقدیر از عملکرد موفق این قرارگاه، آن را الگویی برجسته و قابل تعمیم در سطح کشور معرفی کرد.

وی افزود: این تجربه منحصر به فرد ابتدا باید به نام خود استان البرز ثبت و شناخته شود چرا که ابتکار شکل‌گیری این ساختار از همین استان آغاز شده است.

مولوی با بیان اینکه قرارگاه اجتماعی البرز حاصل کار میدانی، فرهنگی و گفت‌وگو با مردم است، گفت: این مدل مدیریتی نه تنها یک ساختار اداری، بلکه حلقه وصل میان مردم و حاکمیت است که با توجه به تنوع قومی و فرهنگی استان البرز، توانسته همدلی، تعامل و وحدت را به ارمغان بیاورد.

رئیس دفتر بازرسی ویژه ریاست‌جمهوری عنوان کرد: کاهش آسیب‌های اجتماعی و بزهکاری، از نتایج مستقیم این مدیریت مردمی‌سازی و مشارکت‌پذیری است که به طور قابل توجهی بر امنیت ملی کشور نیز تاثیرگذار بوده است.

وی ادامه داد: این قرارگاه، مصداق بارز اجرای اصل هشتم قانون اساسی در زمینه نظارت عمومی و مشارکت جمعی در حل مشکلات است.

سردار مولوی درباره اهمیت ثبات مدیریتی بیان کرد: مدیران ارشد و میانی استان‌ها در صورت برخورداری از پایداری در مدیریت، می‌توانند برنامه‌ها را با تسلط و کارآمدی بیشتری پیش ببرند و از هزینه‌های ناشی از تغییرات جلوگیری کنند. 

رئیس دفتر بازرسی ویژه ریاست‌جمهوری همچنین بر لزوم نظارت دقیق بر اجرای طرح‌ها و جلوگیری از انحراف منابع مالی تاکید کرد و ابراز امیدواری نمود که این الگو در آینده‌ای نزدیک به صورت گسترده در سراسر کشور اجرا شود تا رفاه عمومی و امنیت پایدار افزایش یابد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، تعامل مثبت میان شهرداری، استانداری و دیگر دستگاه‌ها در پروژه‌های عمرانی همچون آزادراه شمالی کرج را نمونه‌ای از ظرفیت‌های چندجانبه قرارگاه اجتماعی دانست که علاوه بر حوزه اجتماعی، حوزه‌های فرهنگی، عمرانی و امنیتی را نیز در برمی‌گیرد.

مولوی با ابراز علاقه شخصی برای حضور در این جلسه، این تجربه موفق را به عنوان الگویی ارزشمند برای سایر استان‌ها معرفی و تاکید کرد که نهاد ریاست‌جمهوری در پی پیگیری و توسعه آن خواهد بود.

پربازدیدترین آخرین اخبار