آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۶۹۹۸

راه‌اندازی ۱۰۱ خانه هلال در البرز/ ۱۳ خانه فعال در محلات کم‌برخوردار

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان البرز از ایجاد ۱۰۱ خانه هلال در این استان خبر داد و گفت: ۱۳ خانه در محلات کم‌برخوردار فعالیت می‌کنند و بیش از ۵۳ هزار نفر در این محلات عضو سامانه هلال احمر شده‌اند.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، محمدباقر خلفی مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان البرز در هفتاد و ششمین جلسه قرارگاه اجتماعی استان گفت: پس از دستور استاندار برای راه‌اندازی خانه‌های هلال، تاکنون ۱۰۱ خانه هلال در استان البرز تأسیس شده است که از این میان ۱۳ خانه در محلات کم‌برخوردار فعالیت می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه  در این محلات، ۵۳ هزار نفر در سامانه ثبت‌نام جمعیت هلال احمر عضو شده‌اند که ۲۹ هزار نفر از آنها جوانان زیر ۳۵ سال هستند، افزود:  اعضای این خانه‌ها تاکنون در ۸۴۱ دوره آموزشی شرکت کرده و بیش از ۱۵ هزار نفر موفق به اخذ گواهینامه‌های امدادی و کمک‌های اولیه شده‌اند.

خلفی عنوان کرد: در سطح استان ۴۸ تیم پنج نفره امدادی فعال هستند و نمونه بارز آن حضور سریع تیم خانه هلال در حادثه امروز منطقه جزینان طالقان بود که پیش از رسیدن تیم‌های امدادی پایگاه به حادثه‌دیدگان کمک کردند.

وی در ادامه از برپایی ۷۶۲ ایستگاه پایش سلامت از ابتدای سال جاری در این محلات خبر داد که خدماتی مانند غربالگری قند خون، فشار خون و معاینات اولیه را در بازه‌های ۶ تا ۸ ساعته ارائه می‌دهند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر البرزبیان کرد: در قالب ۱۸۵ کاروان پزشکی داوطلب شامل پزشکان عمومی، دندانپزشک، چشم‌پزشک و سایر تخصص‌ها، خدمات درمانی رایگان به مدت ۲۴ تا ۴۸ ساعت به مردم محلات هدف ارائه شده است.

وی درباره خدمات دارویی و درمانی گفت: در ۱۴ ماه گذشته، بیش از ۵ میلیارد و ۵۹۵ میلیون تومان کمک بلاعوض دارو و درمان به بیش از ۳ هزار پرونده اختصاص یافته است.

خلفی در پایان با قدردانی از همکاری دستگاه‌های اجرایی و حمایتی، به مشارکت در طرح یاس با کمیته امداد و سازمان فنی‌و‌حرفه‌ای اشاره کرد و گفت:  به آموزش مهارت‌های فنی و مشاغل خانگی زنان سرپرست خانوار در این محلات منجر شده است تا مسیر توانمندسازی اقتصادی این گروه هموارتر شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار