آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۷۵۱۰

کشورهای عضو اوپک‌پلاس با افزایش تولید نفت موافقت کردند

ائتلاف اوپک پلاس احتمالاً در نشست روز شنبه خود با افزایش بیشتر و سریع‌تر تولید نفت در ماه ژوئیه موافقت خواهد کرد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، به نقل از رویترز، سه منبع آگاه از درون گروه اوپک‌پلاس اعلام کردند که این ائتلاف احتمالاً در نشست روز شنبه خود با افزایش بیشتر و سریع‌تر تولید نفت در ماه ژوئیه موافقت خواهد کرد.

 

این اقدام جدید در راستای برنامه‌ای برای پاسخ‌گویی به رشد تقاضا و افزایش سهم در بازار انجام می‌شود.

 

به گفته این منابع، قرار است اوپک پلاس امروز (چهارشنبه) با ۲۲ کشور عضو در نشستی بازار را مورد بررسی قرار دهد، اما انتظار نمی‌رود که تغییری در سیاست آن اعمال شود.

 

با این حال، منابع گفته‌اند که در نشست جداگانه ۸ کشور عضو اصلی اوپک‌پلاس که برای روز شنبه برنامه‌ریزی شده، احتمالاً با افزایش تولید در ماه ژوئیه موافقت خواهد شد.

 

اوپک‌پلاس، متشکل از سازمان کشور‌های صادرکننده نفت (اوپک) و متحدانی مانند روسیه، از سال ۲۰۲۲ تاکنون سه مرحله کاهش تولید نفت را برای حمایت از بازار اجرا کرده است که دو مورد از آنها تا پایان سال آینده میلادی ادامه خواهد داشت.

 

هشت کشور عضو از ماه آوریل شروع به لغو تدریجی آخرین مرحله از کاهش تولید کرده‌اند و در ماه‌های مه و ژوئن، افزایش تولیدی فراتر از انتظار معادل ۴۱۱ هزار بشکه در روز را به اجرا گذاشتند.

 

سه منبع اوپک‌پلاس به رویترز گفته‌اند که احتمال دارد در نشست روز شنبه، این هشت کشور با افزایش مشابهی برای ماه ژوئیه یعنی ۴۱۱ هزار بشکه در روز موافقت کنند. به دلیل حساسیت موضوع، این منابع نخواستند نامشان فاش شود.

 

اوله هوالبای، تحلیل‌گر بانک سوئدی اس‌ئی‌بی، در این باره گفت: احتمال بالایی می‌دهیم که افزایش قابل‌توجه دیگری به میزان ۴۱۱ هزار بشکه در روز اعلام شود.

 

وی افزود: با این حال، به نظر می‌رسد این افزایش احتمالی تا حد زیادی در بازار لحاظ شده باشد.

 

سهیل محمد المزروعی، وزیر انرژی امارات متحده عربی، روز سه‌شنبه در پاسخ به پرسشی درباره برنامه تولید برای ماه ژوئیه گفت: اوپک‌پلاس تمام تلاش خود را برای ایجاد توازن در بازار نفت انجام می‌دهد و باید به افزایش تقاضا توجه داشته باشد.

 

قیمت نفت در ماه آوریل و در پی اعلام اوپک‌پلاس مبنی بر تسریع افزایش تولید از ماه مه و همچنین به‌دلیل نگرانی‌ها از تضعیف اقتصاد جهانی ناشی از تعرفه‌های دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، به پایین‌ترین سطح در چهار سال گذشته یعنی کمتر از ۶۰ دلار در هر بشکه سقوط کرد. از آن زمان تاکنون، این قیمت بهبود یافته و به حدود ۶۵ دلار رسیده است.

 

پیش از این در ماه جاری میلادی، منابعی به رویترز گفته بودند که این ۸ کشور، علاوه بر افزایش ۴۱۱ هزار بشکه‌ای در ماه ژوئیه، ممکن است باقی‌مانده کاهش‌های داوطلبانه خود را نیز تا پایان ماه اکتبر لغو کنند.

 

مذاکرات روز چهارشنبه، طبق اعلام منابع، از ساعت ۱۳:۰۰ به‌وقت گرینویچ آغاز خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار