آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۷۵۹۷

همکاری ایران و عمان برای آموزش مهارت/ تأسیس مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای مشترک ایران و عمان

در راستای توسعه همکاری‌های منطقه‌ای در حوزه آموزش‌های مهارتی و ارتقای سطح همکاری‌های تخصصی در زمینه تربیت نیروی انسانی، برنامه اجرایی همکاری‌های فنی و حرفه‌ای میان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ایران و وزارت کار سلطنت عمان در شهر مسقط به امضای احمدمیدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و «محاد سعید باعوین» وزیر کار عمان وزیر کار عمان رسید.
همکاری ایران و عمان برای آموزش مهارت/ تأسیس مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای مشترک ایران و عمان

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، این برنامه اجرایی پس از رایزنی و تعاملات کارشناسی فشرده و متعددی میان دو کشور، بر پایه اشتراک دیدگاه در ضرورت «توسعه پایدار سرمایه انسانی» و تقویت پیوند‌های اقتصادی از مسیر مهارت‌آموزی تدوین شد و امید می‌رود افق تازه‌ای را در همکاری‌های آموزشی، فنی و بین‌المللی باز کند.

برگزاری دوره‌های مشترک توانمندسازی مربیان، تبادل هیأت‌های تخصصی، طراحی مدل‌های آموزشی نوین مبتنی بر نیاز بازار کار، و توسعه برنامه‌های آموزش مهارت برای گروه‌های هدف، از جمله حوزه‌های مأموریتی است که سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور در چارچوب این تفاهم‌نامه بر عهده خواهد گرفت.

تأکید راهبردی بر تأسیس مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای در این برنامه اجرایی، نقطه عطفی در تاریخ همکاری‌های آموزشی میان ایران و عمان به شمار می‌رود. مرکزی که می‌تواند به عنوان زیرساختی پایدار و مرجع منطقه‌ای در تربیت نیروی انسانی مهارت‌دیده و ارائه آموزش‌های مبتنی بر فناوری‌های نوین عمل کند.

برگزاری کارگاه‌های آموزشی و برنامه‌های توانمندسازی مشترک؛

تبادل تجربه در زمینه طراحی برنامه‌های آموزشی مبتنی بر نیاز بازار کار؛ تبادل هیأت‌های تخصصی در حوزه آموزش، ارزیابی و مربی‌گری؛ همکاری در برگزاری مسابقات ملی و بین‌المللی مهارت؛ صدور گواهی‌نامه‌های مهارتی مشترک و شناسایی متقابل مدارک؛ انتقال تجربیات در حوزه آموزش‌های فناورمحور از جمله واقعیت مجازی، آموزش مبتنی بر هوش مصنوعی و سیستم‌های آموزش هوشمند؛ ایجاد سازوکار‌های مشترک برای پایش کیفیت و اثربخشی آموزش‌ها از دیگر موضوعات این برنامه اجرایی است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار