آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۷۵۸۴
گزارش|

بازدید مسعود پزشکیان از مسجد سلطان قابوس / شاهکار معماری ایرانی در قلب عمان

رئیس‌جمهور ایران، مسعود پزشکیان، در سفر به عمان از مسجد سلطان قابوس بزرگ‌ترین مسجد مسقط بازدید کرد.

بازدید مسعود پزشکیان از مسجد سلطان قابوس / شاهکار معماری ایرانی در قلب عمان

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو؛ مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور ایران، در جریان سفر رسمی دو روزه خود به مسقط، پایتخت عمان، از مسجد السلطان قابوس بزرگ بازدید کرد. این بازدید نمادی از اهمیت روابط فرهنگی و تاریخی بین ایران و عمان به شمار می‌رود.

 

بازدید مسعود پزشکیان از مسجد سلطان قابوس / شاهکار معماری ایرانی در قلب عمان

 

 

شاهکار معماری اسلامی در قلب مسقط

 

مسجد السلطان قابوس بزرگ، یکی از بزرگ‌ترین و باشکوه‌ترین مساجد عمان و جهان اسلام است که در سال ۲۰۰۱ پس از شش سال ساخت افتتاح شد. این مسجد با ظرفیت ۲۰ هزار نمازگزار، تلفیقی از سبک‌های معماری اسلامی، خاورمیانه‌ای و عمانی است و به‌دست هنرمندان ایرانی نیشابور و معماران عمانی ساخته شده است.

از ویژگی‌های منحصربه‌فرد این مسجد، لوستر غول‌پیکر طراحی‌شده توسط شرکت سواروفسکی اتریش با قطر ۸ متر و وزن حدود ۸ تن است که از گنبد سالن اصلی آویزان شده است. همچنین، در حیاط داخلی مسجد بزرگ‌ترین فرش ایرانی دستباف به مساحت ۴۲۶۳ متر مربع قرار دارد که الهام‌گرفته از هنر سنتی اصفهان و کاشان است.

 

 

بازدید مسعود پزشکیان از مسجد سلطان قابوس / شاهکار معماری ایرانی در قلب عمان

 

بازدید رئیس‌جمهور و تقویت روابط دوجانبه

 

رئیس‌جمهور ایران در جریان بازدید خود، ضمن آشنایی با معماری و هنر اسلامی مسجد، با مقامات عمانی دیدار و گفتگو کرد تا راه‌های گسترش همکاری‌های دوجانبه دو کشور را بررسی کند. این دیدار نشان‌دهنده اهمیت پیوندهای فرهنگی و تاریخی میان ایران و عمان است.

 

مسجد سلطان قابوس؛ مقصدی مهم برای گردشگران

 

مسجد سلطان قابوس علاوه بر اینکه یک مکان عبادی مهم است، به یکی از جاذبه‌های گردشگری اصلی مسقط تبدیل شده و هر ساله هزاران بازدیدکننده داخلی و خارجی را جذب می‌کند. این مسجد نمادی از هنر و معماری اسلامی مدرن با ریشه‌های تاریخی و فرهنگی عمیق است.

 

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار