
دستگیری ۱۲۷ نفر از اراذل و اوباش در البرز / انهدام ۳۰ باند شرارت
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، سردار حمید هداوند فرمانده انتظامی استان البرز صبح امروز در حاشیه نمایشگاه دستاوردهای طرح ارتقای امنیت اجتماعی که در ستاد فرماندهی انتظامی استان برگزار شد، از دستگیری گسترده اراذل و اوباش در مناطق مختلف این استان خبر داد.
سردار هداوند با بیان اینکه این طرح با هماهنگی دستگاه قضایی و در پی تأکیدات فرمانده کل انتظامی کشور اجرا شد، افزود: در مرحله نخست این طرح که به مدت پنج روز در شهرستان کرج و سایر شهرهای استان اجرا شد، ۱۲۷ نفر از اراذل و اوباش شناسایی و بازداشت شدند.
عاملان حمله به یک مغازه عطاری در منطقه کمالشهر کرج دست بسته در برابر قانون
وی ادامه داد: از این تعداد ۱۴۲ نفر دیگر که دارای سوابق شرارت بودند نیز احضار شدند تا از بروز اقدامات مجرمانه احتمالی جلوگیری شود. همچنین در این عملیات، ۳۵ نفر از اراذل نوظهور نیز شناسایی و بازداشت شدند.
فرمانده انتظامی استان البرز خاطرنشان کرد: در مجموع از متهمان ۱۵۰ قبضه سلاح سرد و گرم کشف شده که در نزاعها و درگیریها مورد استفاده قرار میگرفتند و این افراد در قالب ۳۰ باند سازمانیافته اقدام به اخلال در نظم عمومی، راهبندان، قدرتنمایی در فضای مجازی، تیراندازی، خفتگیری و شرارت میکردند که همگی متلاشی شدند.
سردار هداوند با اشاره به نتایج مثبت این طرح خاطرنشان کرد: با اجرای این طرح، میزان شرارت در استان ۳۲ درصد کاهش یافته، در حالیکه دستگیریها نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۴ درصد افزایش داشته است. همچنین نزاعهای دستهجمعی و فردی به ترتیب ۱۴ و ۹ درصد کاهش داشتهاند.
وی با تأکید بر عزم جدی فرماندهی انتظامی و دستگاه قضایی برای برخورد با عوامل ناامنی گفت: برنامهریزیها و هماهنگیها در سال ۱۴۰۴ بر مبنای برخورد قاطع و همهجانبه با اراذل و اوباش ادامه خواهد داشت تا امنیت پایدار برای شهروندان تضمین شود.