آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۷۰۰۷۶

دولت سیاستش حمایت از تولید و صادرات است

مشاور وزیر صمت گفت: دولت از تولید و صادرات حمایت می‌کند و باید موانع پروژه‌های صنعتی بررسی شود.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سید علی لطفی زاده ظهر چهارشنبه در میز خدمتی که با صاحبان صنایع، تجار و فعالان بازرگانی استان کردستان در محل اداره کل اقتصاد و دارایی استان برگزار شد، اظهار کرد: حضور میدانی مسئولان در میان صنعتگران و بازرگانان، نقش مهمی در شناسایی دقیق‌تر مسائل و اتخاذ تصمیمات کارآمد دارد.

وی با تأکید بر سیاست‌های دولت در حمایت از تولید و صادرات، بر ضرورت تسریع در حل موانع اجرایی پروژه‌های صنعتی و رفع مشکلات زنجیره تأمین تأکید کرد.

در این نشست که با حضور نمایندگان بخش خصوصی، مدیران واحدهای تولیدی و جمعی از مسئولان استانی برگزار شد، مهم‌ترین چالش‌ها و مسائل مرتبط با حوزه صنعت، تأمین ارز، صادرات، طرح‌های توسعه‌ای و برنامه‌ریزی صنعتی مورد بررسی قرار گرفت.

این برنامه در چارچوب آمادگی برای سفر وزیر صمت به استان کردستان و با هدف هم‌افزایی و تعامل مؤثرتر میان بخش خصوصی و دولت برگزار شد.

قرار است در سفر وزیر صمت به کردستان که عصر امروز چهارشنبه به مدت دو روز انجام می‌گیرد، چندین طرح صنعتی مورد بازدید قرار گیرد و تصمیمات مهمی در زمینه توسعه زیرساخت‌های صنعتی استان اتخاذ شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار