
کد خبر:۱۲۷۰۹۴۲
در نشست خبری «بررسی فواید صنعت هستهای»؛
خضریان: حرف ترامپ درباره منابع فسیلی ایران غلط است/ چرا آمریکاییها که رتبه دهم ذخایر نفتی دنیا را در اختیار دارند به سمت صنعت هستهای رفتند؟ + فیلم
عضو کمیته هستهای مجلس، در نشست خبری-تحلیلی بررسی فواید صنعت هستهای، ضمن رد اظهارات دونالد ترامپ درباره عدم نیاز ایران به انرژی هستهای، تأکید کرد که مواضع آمریکا در این زمینه قابلتأمل است.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، علی خضریان، عضو کمیته هستهای مجلس، در نشست تخصصی بررسی صنعت هستهای، با اشاره به اظهارات ترامپ مبنی بر اینکه ایران با توجه به منابع نفتی خود نیازی به انرژی هستهای ندارد، این دیدگاه را نادرست خواند.
وی اظهار داشت: «ترامپ در اردیبهشتماه اعلام کرد که ایران باید صرفاً از منابع نفتی خود استفاده کند، اما این ادعا از چند جهت غلط است.»
خضریان در ادامه با طرح پرسشی خطاب به ترامپ افزود: «چرا آمریکا که خود رتبه دهم ذخایر نفتی دنیا را در اختیار دارد، به سمت توسعه صنعت هستهای رفته است؟» وی همچنین به سابقه قراردادهای هستهای میان ایران و آمریکا پیش از پیروزی انقلاب اسلامی اشاره کرد و تأکید کرد که استقلال ملی جمهوری اسلامی ایران در عرصه هستهای موجب نگرانی دشمنان شده است.
خضریان تصریح کرد: کشوری که ادعا میکند منابع نفتی کفایت میکند پس نباید به سمت هستهای رفت، با ۹۲ رآکتور هستهای تولید برق را جلو میبرد.
وی افزود: اوکراین در حال حاضر حدود ۱۵ رآکتور با ظرفیت ۱۳ هزار مگاوات برق، آلمان با ۱۷ رآکتور ۱۲ هزار مگاوات برق، کانادا ۱۹ رآکتور ۱۳۵۰۰ مگاوات برق، هند ۲۲ رآکتور ۶۷۹۵ مگاوات برق، انگلیس با ۲۳ رآکتور ۱۱۸۵۲ مگاوات برق و همینطور کره جنوبی ژاپن روسیه فرانسه و خود آمریکا با بیش از ۹۲ رآکتور هستهای ۹۹۲۴۴ مگاوات برق تولید میکنند.
خضریان در ادامه یادآور شد: روحانی میخواست در آخر دولتش سیاست «بدیم بره» را اجرا کند، اما قانون راهبردی مجلس نگذاشت.
عضو کمیته هستهای مجلس افزود: ما حامی مذاکره کنندهها هستیم، اما پیشنویس توافق باید به دست مجلس برسد و با این نحوه برخورد آمریکایی در مذاکرات، توافق بعید است؛ مذاکره یکی از صدها هزار کار در جمهوری اسلامی است.
خضریان در ادامه گفت: بسیاری از تفاهمات ما با آمریکای لاتین روی زمین مانده است و خیلی از آنها طلب داریم.
وی افزود: وزارت خارجه از نگاه ما یعنی نصف دولت.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.