
عاملان شهادت قاضی احسان باقری در اطراف شیراز دستگیر شدند
به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، اصغر جهانگیر، سخنگوی قوه قضاییه، روز شنبه اعلام کرد که با پیگیریهای قضایی و همکاری نهادهای اطلاعاتی، عاملان حمله منجر به شهادت قاضی احسان باقری در اطراف شیراز شناسایی و بازداشت شدند.
وی با بیان اینکه هویت هر دو متهم مشخص شده و هر دو از اهالی استان فارس هستند، افزود: متهمان در زمان دستگیری با مأموران انتظامی درگیر شدند که در پی شلیک ضابطان قضایی، زخمی و بازداشت شدند. به گفته جهانگیر، یکی از متهمان دارای سابقه کیفری است و روند رسیدگی به پرونده آنها در جریان است.
قاضی احسان باقری، رئیس شعبه ۱۰۲ کیفری ۲ شیراز، صبح روز ششم خرداد و حوالی ساعت ۵:۳۰، در مسیر عزیمت به محل کار، هدف حمله دو فرد ناشناس با سلاح سرد قرار گرفت و در این اقدام تروریستی به شهادت رسید.
بر اساس بررسیهای انجامشده، شهید باقری از جمله قضات پرتلاش و جهادی قوه قضاییه محسوب میشد که به دلیل حجم بالای پروندهها، خارج از ساعات اداری نیز در محل کار حاضر بود و تا ساعتهای پایانی روز به بررسی و صدور رأی میپرداخت.
احسان باقری، متولد شهرستان ممسنی، ۳۸ سال داشت و دارای بیش از ۱۲ سال سابقه فعالیت در دستگاه قضایی بود. او از اسفند ۱۳۹۰ به عنوان کارآموز قضایی وارد دستگاه قضا شد و از اسفند ۱۳۹۱ تا مهرماه ۱۳۹۶ در سمت دادیار دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان دنا در استان کهگیلویه و بویراحمد خدمت کرد. پس از آن، در شیراز به عنوان قاضی کیفری مشغول به کار بود.