آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۷۱۵۴۵

بررسی قیمت پایه، روش مولدسازی و مازاد بودن ۴۵ فقره ملک دولتی

در چهل و هفتمین جلسه هیئت عالی مولدسازی دارایی‌های دولت، قیمت پایه، روش مولدسازی و مازاد بودن ۴۵ فقره ملک دولتی مورد بررسی قرار گرفت.
بررسی قیمت پایه، روش مولدسازی و مازاد بودن ۴۵ فقره ملک دولتی

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، در چهل و هفتمین جلسه هیئت عالی مولدسازی دارایی‌های دولت که عصر امروز (یک شنبه) به ریاست محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور برگزار شد، در خصوص قیمت پایه، روش مولدسازی و مازاد بودن ۴۵ فقره ملک وزارتخانه‌ها و دستگاه‌ها بحث، بررسی و تصمیم‌گیری شد.

در این جلسه که رئیس دیوان عالی کشور، وزرای تعاون، کار و رفاه اجتماعی، راه و شهرسازی، دادگستری، نیرو، کشور و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، معاون اجرایی رئیس‌جمهور، رئیس سازمان برنامه و بودجه، سخنگوی دولت و مسئولان دستگاه‌های امر حضور داشتند، قیمت پایه و روش مولدسازی ۲۱ فقره ملک و مازاد بودن ۲۴ فقره ملک متعلق به وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های کشور تصمیم‌گیری شد.

این املاک، زمین‌ها و ساختمان‌ها متعلق به قوه قضائیه، سازمان زندان‌ها و اقدامات تأمینی و تربیتی کشور و وزارتخانه‌های نفت، نیرو، علوم، تحقیقات و فناوری، بهداشت، درمان، آموزش پزشکی، آموزش و پرورش و ارتباطات و فناوری اطلاعات در استان‌های قزوین، تهران، مازندران، گیلان، آذربایجان غربی، بوشهر، فارس، سیستان و بلوچستان، خراسان رضوی، گلستان و خوزستان هستند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار