
حل مشکل تامین آب مجتمع مس سرگز ، ایجاد ۳۰۰ اشتغال جدید را در پی دارد

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی اداره کل صنعت، معدن و تجارت جنوب استان کرمان، مسلم مروجی فرد مدیرکل این نهاد در جلسهای با حضور مدیرکل بازرسی، مدیرکل سرمایه گذاری استانداری، مدیرعامل آب منطقهای استان و مدیر مجتمع مس سرگز مشکلات این مجتمع را مطرح و پیگیری نمود.
وی در رابطه با این جلسه، توضیح داد: در این جلسه که با حمایت مدیرکل بازرسی استان و معاون اقتصادی استانداری برگزار شد؛ مشکل تامین آب مس سرگز مورد بررسی قرار گرفت.
مروجی فرد افزود: مس سرگز تاکنون در زمینه اشتغال زایی و تولید گامهای کم نظیری را برداشته و در اقتصاد منطقه از طریق اشتغالزایی برای تعداد زیادی از جوانان جنوب کرمان نقش مهمی را ایفا نماید.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت جنوب کرمان، تاکید کرد: مس سرگز در صورت تامین آب مورد نیاز و حل مسائل اداری، ۳۰۰ نفر اشتغال جدید برای جوانان جنوب کرمان ایجاد میکند.