آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۷۳۱۹۹

گلستانی‌ها امسال ۲۷ هزار واحد خونی مصرف کردند

مدیرکل انتقال خون گلستان با اشاره به اهدای ۱۶ هزار و ۷۰۰ واحد خونی توسط گلستانی‌ها از ابتدای سال جاری تاکنون گفت: در این مدت نزدیک به ۲۷ هزار واحد خون و فرآورده‌های خونی در مراکز درمانی استان مصرف شده است.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، فاطمه محمدی روز پنجشنبه در مراسم جشن روز جهانی اهدا خون در گرگان اعلام کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون ۱۸ هزار و ۳۰۰ نفر به مراکز انتقال خون استان مراجعه کردند که از این تعداد، بیش از ۱۶ هزار و ۷۰۰ نفر موفق به اهدای خون شدند که میزان اهدا خون به نسبت میزان مراجعه، ۶۳ درصد مراجعه‌کنندگان است.

به گفته وی، ۱۳ درصد از اهداکنندگان برای نخستین بار اقدام به اهدای خون کرده‌اند و سهم بانوان از مجموع اهداکنندگان نیز ۶.۷ درصد بوده است.

مدیرکل انتقال خون گلستان با اشاره به وضعیت ذخایر خونی استان تصریح کرد: در حال حاضر ذخیره خون در گلستان معادل ۱۰ روز است و همه گروه‌های خونی در حد مطلوب قرار دارند، اما نیاز به خون یک نیاز دائمی و همیشگی است و تداوم این مشارکت مردمی ضروری است.

وی اضافه کرد: در سه ماه نخست امسال، بیشترین گروه خونی اهداشده در استان گلستان، گروه O مثبت بوده و در همین مدت، نزدیک به ۲۷ هزار واحد خون و فرآورده‌های خونی در مراکز درمانی استان مصرف شده است.

در این مراسم ضمن تجلیل از چندین اهدا کننده خون همچون بیشترین، اولین در سال جاری، اهدا کننده اهل سنت و اقوام، اهداکننده دارای معلولیت، همسر و خانواده‌های شهدای مدافع حرم اهدا کننده خون، اهدا کننده بازنشسته، اهدا کننده دانشجو، برای اولین بار از سفیران اهدا خون شامل بچه‌های پیش‌دبستانی و مهدکودک گرگان رونمایی و کارت سفیر به آنان اهدا شد

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار