آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۷۳۸۶۶

زمان برگزاری امتحانات دانشگاه های استان کردستان تغییر کرد

بنا بر اعلام معاونت دانشجویی دانشگاه های کردستان و علوم پزشکی، امتحانات دانشجویان این ۲ دانشگاه با تاخیر برگزار می‌شود.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه کردستان روز شنبه در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: تمامی امتحانات دانشگاه کردستان در کلیه مقاطع و برای کلیه دانشجویان اعم از ایرانی و بین‌المللی با یک هفته تاخیر و به صورت حضوری برگزار خواهد شد.

همچنین امتحانات هفته اول "یکشنبه ۲۵ تا ۲۹ خردادماه" به "هفت تا ۱۱ تیرماه" تغییر خواهد یافت.

امتحان جامع دکتری از "۲۵ تا ۲۹ خردادماه" با یک هفته تاخیر به "۳۱ خرداد الی ۵ تیرماه" تغییر خواهد یافت و مصاحبه دانشجویان دکتری مطابق وقت و برنامه ریزی اعلام شده قبلی برگزار خواهد شد.

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کردستان هم اعلام کرد: با توجه به تصمیم دانشگاه علوم پزشکی کردستان تمامی امتحانات تا روز یکشنبه اول تیر به تعویق افتاده است و امتحانات به ترتیبی که در برنامه قبلی بوده است بدون تغییر ساعت و روز و فقط با تغییر تاریخ برگزار می شود.

بر اساس این اطلاعیه، دانشجویان بین الملل در صورت تمایل می توانند از کشور خارج شوند.

براساس اعلام سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی، امتحانات دانشجویان این دانشگاه در هفته جاری، در موعد مقرر برگزار خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار