
توصیههای تغذیهای طبسنتی به دانشجویان و دانشآموزان در ایام امتحانات
درباره تغذیه که شامل خوردنیها و آشامیدنیها میشود عموما طب ایرانی بر اساس مزاج افراد نسخه میپیچد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، برخی از نوشیدنیها مثل شربت زعفران و نوشیدنیهایی که حاوی زنجبیل یا دارچین باشند انرژی بدن را در هنگام مطالعه بالا میبرند و فرد کمتر احساس خستگی میکند و باعث افزایش بهرهوری دانشآموزان میشود.
دانشجویان و دانشآموزان برای غلبه بر استرس و اضطراب از شربت زعفران و شربت سنبلالطیب در زمان نزدیک به خواب و استراحت استفاده کنند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.