
شناسایی ۱۴نفر از متخلفان مرتبط با اقدام تروریستی رژیم صهیونی در هرمزگان
فرماندهی انتظامی استان هرمزگان از شناسایی۱۴ نفر از متخلفان مرتبط با اقدام تروریستی رژیم صهیونی در هرمزگان خبرداد.

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، فرماندهی انتظامی استان هرمزگان طی اطلاعیهای اعلام کرد: در پی حمله رژیم کودک کش صیهونیستی به مناطقی از کشور، ۱۴ نفر از فریب خوردگانی که در فضای مجازی اقدام به تشویش اذهان عمومی نموده و مبادرت به شایعه پراکنی نموده بودند.
طی اقدامات فنی و اطلاعاتی توسط کارشناسان اداره اطلاعات پلیس فتا مرکز استان هرمزگان شناسایی که هماهنگی با دستگاه قضایی، احضار و دستگیری آنها در دستور کار قرار دارد.
یادآور میشود انتشار هرگونه محتوا در فضای مجازی در حمایت از رژیم تروریست صهیونی مجازات برابر ماده ۸ قانون مقابله با اقدامات خصمانه رژیم، مجازات دو تا پنج سال حبس را به دنبال دارد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.