آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۷۴۲۵۳
در گفت‌وگو با دانشجو مطرح شد،

حذف بیش از ۲۰ هزار متر شبکه موازی/نصب و تعویض ۱۲۰۰ عدد شیرخط آب طی یکسال گذشته

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان البرز از اقدامات اجرا شده در زمینه اصلاح و بازسازی تجهیزات شبکه توزیع آب طی یکسال گذشته با هدف کاهش هدر رفت آب و توزیع بهینه آب خبر داد.
حذف بیش از ۲۰ هزار متر شبکه موازی/نصب و تعویض ۱۲۰۰ عدد شیرخط آب طی یکسال گذشته

حمید رضا نامداری مدیرعامل آبفا البرز در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، در راستای اجرای سیاست های شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور در زمینه کاهش هدر رفت آب و میزان بروز حوادث در تاسیسات آبرسانی، نوسازی و بازسازی تجهیزات و زیرساخت فرسوده شبکه های توزیع بصورت ویژه از سال ۱۴۰۲ در دستور کار این شرکت قرار گرفت.  

وی افزود: بدین منظور طی برنامه ریزی صورت پذیرفته  عملیات حذف بیش از ۲۰ هزار متر شبکه موازی (دو شبکه ای) در مناطق مختلف استان اجرا و تعداد ۶ هزار رشته از انشعابات فرسوده نیز بازسازی شد. 

نامداری افزود: در مدت زمان مذکور بیش از ۳۶۷ عدد از شیرآلات معیوب شبکه در اقطار مختلف تعویض ، بیش از ۴۲۰ مورد حوضچه شیرآلات شبکه احداث و مورد بازسازی و تعداد یک هزار و ۲۰۰ عدد شیر خط شبکه توزیع و خطوط انتقال نصب، تعویض و تعمیر شده است.  

مدیرعامل آبفا البرز ضمن تاکید بر تداوم این روند بیان کرد: بیش از ۵۴ هزار مورد عملیات بازدید و مانور مرئی سازی ۹۰۰ فقره شیر خط و ۸۰۰ باب منهول آن در شبکه توزیع و خطوط انتقال طی سال ۱۴۰۳ در سطح استان اجرا شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار