
حذف بیش از ۲۰ هزار متر شبکه موازی/نصب و تعویض ۱۲۰۰ عدد شیرخط آب طی یکسال گذشته

حمید رضا نامداری مدیرعامل آبفا البرز در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، در راستای اجرای سیاست های شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور در زمینه کاهش هدر رفت آب و میزان بروز حوادث در تاسیسات آبرسانی، نوسازی و بازسازی تجهیزات و زیرساخت فرسوده شبکه های توزیع بصورت ویژه از سال ۱۴۰۲ در دستور کار این شرکت قرار گرفت.
وی افزود: بدین منظور طی برنامه ریزی صورت پذیرفته عملیات حذف بیش از ۲۰ هزار متر شبکه موازی (دو شبکه ای) در مناطق مختلف استان اجرا و تعداد ۶ هزار رشته از انشعابات فرسوده نیز بازسازی شد.
نامداری افزود: در مدت زمان مذکور بیش از ۳۶۷ عدد از شیرآلات معیوب شبکه در اقطار مختلف تعویض ، بیش از ۴۲۰ مورد حوضچه شیرآلات شبکه احداث و مورد بازسازی و تعداد یک هزار و ۲۰۰ عدد شیر خط شبکه توزیع و خطوط انتقال نصب، تعویض و تعمیر شده است.
مدیرعامل آبفا البرز ضمن تاکید بر تداوم این روند بیان کرد: بیش از ۵۴ هزار مورد عملیات بازدید و مانور مرئی سازی ۹۰۰ فقره شیر خط و ۸۰۰ باب منهول آن در شبکه توزیع و خطوط انتقال طی سال ۱۴۰۳ در سطح استان اجرا شده است.