آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۷۴۷۱۳

تولید و صادرات ماهیان خاویاری کشور افزایش یافت

مدیرکل دفتر بازسازی و حفظ ذخایر ژنتیکی آبزیان سازمان شیلات ایران از توسعه پرورش ماهیان خاویاری در ۲۲ استان کشور خبر داد.
تولید و صادرات ماهیان خاویاری کشور افزایش یافت

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، اصر کرمی‌راد، مدیرکل دفتر بازسازی و حفظ ذخایر ژنتیکی آبزیان سازمان شیلات ایران با اشاره به ظرفیت‌های اقلیمی مناسب برای گسترش این صنعت، اعلام کرد: در فاز دوم توسعه، هدف‌گذاری برای تولید بیش از ۱۴۰ تن خاویار و ۲۰ هزار تن گوشت ماهیان خاویاری انجام شده است.

به گفته وی، سرمایه‌گذاری در این حوزه بسیار سودآور است و داشبوردهای سرمایه‌گذاری برای توسعه این صنعت در استان‌های مختلف آماده شده‌اند.

مدیرکل دفتر بازسازی و حفظ ذخایر ژنتیکی خاطرنشان کرد: در سال ۱۴۰۳ تولید گوشت ماهیان خاویاری به بیش از ۶۰۵۰ تن رسیده که نسبت به سال قبل رشدی حدود ۲۶ درصدی داشته است.

وی افزود: همچنین تولید خاویار کشور از ۲۱.۶ تن در سال گذشته به بیش از ۲۵.۱ تن افزایش یافته که نشان‌دهنده رشد ۱۷ درصدی است.

کرمی‌راد همچنین گفت: در حوزه صادرات نیز بیش از ۷.۵ تن خاویار به طور مستقیم از مسیر گمرک صادر شده و تخمین زده می‌شود که بخش قابل توجهی از خاویار ایران نیز به‌صورت مسافری و چمدانی به خارج از کشور منتقل شده باشد.

وی تأکید کرد: خاویار ایران همچنان در بازار جهانی بی‌رقیب است و مشتریان خاص خود را دارد.

مدیرکل دفتر بازسازی و حفظ ذخایر ژنتیکی آبزیان تصریح کرد: با ادامه این روند، ظرفیت تولید و صادرات ماهیان خاویاری کشور در حال افزایش بوده و فرصت‌های جدیدی برای سرمایه‌گذاری در این بخش فراهم شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار