آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۷۴۸۶۴
در گفتگو با «دانشجو» مطرح شد؛

کوروش زارعی: اسرائیل در باتلاق خودساخته دست و پا می‌زند؛ پایان این جنگ را ما تعیین می‌کنیم

بازیگر سرشناس سینما و تلویزیون، رژیم صهیونیستی را به حیوانی درنده تشبیه کرد که در باتلاق غزه گرفتار شده و با هرچه بیشتر دست و پا زدن، بیشتر فرو می‌رود و با تأکید بر آمادگی کامل ایران برای پاسخگویی به هرگونه تهدیدی، اعلام کرد: پایان این جنگ را جمهوری اسلامی ایران تعیین خواهد کرد.

اسرائیل در باتلاق خودساخته دست و پا می‌زند؛ پایان این جنگ را ما تعیین می‌کنیم

کوروش زارعی هنرمند هرمزگانی و نام‌آشنای کشور در مصاحبه با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو حمله اخیر رژیم صهیونیستی به خاک ایران را تلاشی مذبوحانه برای رهایی از بحران غزه و سرپوش گذاشتن بر شکست مفتضحانه‌اش در نبرد هفتم اکتبر دانست و با اشاره به اینکه اسرائیل همچون حیوانی وحشی در باتلاق غزه و فلسطین گرفتار شده، اظهارکرد: هرچه این رژیم بیشتر دست و پا بزند، بیشتر در گرداب فرو می‌رود و راه نجاتی برایش متصور نیست.

وی در ادامه سخنانش افزود: نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به دلیل فشار‌های داخلی و خارجی و بحران‌های متعددی که گریبانگیرش شده دست به اقدامات غیرعقلانی و احمقانه‌ای می‌زند که از جمله آنها می‌توان به تجاوز به خاک ایران اشاره کرد؛ او گمان می‌کند که ایران نیز مانند برخی دولت‌های عربی منطقه در برابر این تجاوز سکوت کرده و واکنش قاطعی نشان نخواهد داد.

مذاکرات نوعی بازی از پیش طراحی‌شده

این بازیگر محبوب با تأکید بر اینکه رژیم صهیونیستی همچون سگ هاری است که توسط آمریکا برای تأمین منافع نامشروعش در منطقه آزاد شده، خاطرنشان کرد: آمریکایی‌ها با قرار دادن اسرائیل در خط مقدم در پی ایجاد بی‌ثباتی و هرج و مرج در منطقه هستند تا از این طریق به اهداف شوم خود دست یابند.

زارعی با اشاره به تحولات سیاسی جاری، مذاکرات و رایزنی‌های بین‌المللی را نوعی بازی از پیش طراحی‌شده برای فریب افکار عمومی دانست و تأکیدکرد: ایالات متحده پس از آن‌که در عرصه مذاکرات با شکست مواجه شد، اسرائیل را وارد میدان کرد تا نقشه شوم خود را به اجرا درآورد.

وی با بیان اینکه آمریکا مسئول مستقیم جنایات و خباثت‌های رژیم صهیونیستی است، اظهارکرد: اسرائیل چیزی نیست جز عروسکی خیمه‌شب‌بازی در دستان دولت‌های آمریکایی که همواره از آن برای پیشبرد اهداف استعماری خود در منطقه استفاده کرده‌اند.

ملت ما از هیچ تهدیدی هراسی ندارد

این هنرمند مردمی با یادآوری رشادت‌ها و فداکاری‌های ملت ایران در طول هشت سال دفاع مقدس، گفت: ملت ما در جنگ تحمیلی آبدیده شده و دیگر از هیچ تهدیدی هراسی ندارد، در آن دوران سخت و طاقت‌فرسا مردم با تمام وجود از خاک و ناموس خود دفاع کردند و اجازه ندادند حتی یک وجب از این سرزمین به دست دشمن بیفتد؛ حالا که رژیم اسرائیل در برابر عظمت و اقتدار ایران اسلامی عددی به حساب نمی‌آید.

زارعی با تمجید از توانمندی‌ها و دستاورد‌های نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران، تصریح کرد: در چند شب گذشته شاهد بودیم که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و سایر نیرو‌های نظامی کشورمان چه پاسخ کوبنده و دندان‌شکنی به رژیم صهیونیستی دادن، به فرموده رهبر معظم انقلاب اسرائیل درحال اضمحلال و نابودی است و این وعده الهی محقق خواهد شد؛ جنگ را آنها شروع کردند، اما این ما هستیم که تعیین می‌کنیم چگونه و کجا به پایان برسد.

وی در ادامه افزود: ما این توانایی و قدرت را داریم که بساط صهیونیست‌ها را از روی زمین برچینیم و برای همیشه به این غائله خاتمه دهیم، از ملت شریف ایران تقاضا دارم که در این شرایط حساس و خطیر، همچون دوران دفاع مقدس آرامش و وحدت خود را حفظ کرده و با همدلی و همبستگی دشمنان را مأیوس و ناامید سازند.

دفاع ما تا آخرین قطره خون

این بازیگر شناخته‌شده با تأکید بر آمادگی کامل نیرو‌های دفاعی کشور، گفت: ما تا آخرین قطره خون از این مرز و بوم دفاع خواهیم کرد، ایران به یکی از قدرت‌های بزرگ و بلامنازع جهان تبدیل شده و امروز حرف اول را در منطقه می‌زند؛ ما از هیچ‌کس و هیچ‌چیز واهمه نداریم چرا که به نیروی لایزال الهی و پشتیبانی مردم غیور و فداکارمان ایمان راسخ داریم.

زارعی با اشاره به حمله موشکی اخیر ایران به مواضع رژیم صهیونیستی، توضیح داد: موشک‌هایی که در این عملیات استفاده شد تنها بخشی از زرادخانه عظیم و پیشرفته ما بود که سال‌ها پیش برای چنین روز‌هایی ذخیره شده بود، ما هنوز از بسیاری از دستاورد‌های نظامی جدید خود رونمایی نکرده‌ایم و اگر لازم باشد از آنها نیز استفاده خواهیم کرد و در آن صورت اسرائیل را با خاک یکسان خواهیم کرد.

وی در پایان سخنانش گفت: ما پیرو مکتب اسلام ناب محمدی (ص) و شیعه مولا علی (ع) هستیم و به وعده‌های الهی ایمان داریم، خداوند در قرآن کریم وعده پیروزی به حق‌طلبان و مستضعفان داده است؛ با وحدت، همدلی و وفاداری به آرمان‌های انقلاب اسلامی مشت محکمی بر دهان آمریکا و ایادی استکبار خواهیم زد و بار دیگر ثابت خواهیم کرد که ایران مهد شیران است و هیچ قدرتی یارای مقابله با آن را ندارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار