آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۷۵۰۷۰

فعالیت پالایشگاه نفت حیفا متوقف شد

شرکت پالایش نفت بازان از توقف کامل تأسیسات این مجتمع پالایشی در حیفا در پی حمله موشکی ایران خبر داد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، به نقل از وزارت نفت، شرکت پالایش نفت بازان اعلام کرد که در پی حمله موشکی ایران به این پالایشگاه در شهر حیفا، فعالیت همه تأسیسات آن متوقف شده است.

 

در همین حال، سازمان بورس اوراق بهادار تل‌آویو مدعی شد که در پی حمله موشکی ایران به پالایشگاه بازان سه نفر کشته شدند.

 

شرکت پالایش نفت بازان در بیانیه‌ای اعلام کرد: در اثر آسیب به تأسیسات، نیروگاه برق این مجتمع پالایشی به‌شدت آسیب دید و به همین دلیل همه تأسیسات و شرکت‌های تابعه آن تعطیل شدند.

 

رسانه‌های رژیم صهیونیستی صبح روز دوشنبه اعلام کردند که مجتمع پالایش و پتروشیمی بازان در حیفا، بزرگ‌ترین پالایشگاه سرزمین‌های اشغالی فلسطین است و سالانه حدود ۱۰ میلیون تن نفت خام، معادل روزانه ۲۰۰ هزار بشکه نفت خام را فرآوری می‌کند.

 

این پالایشگاه افزون بر تأمین نیاز‌های داخلی، انرژی و فرآورده‌های نفتی به اروپا عرضه می‌کند.

 

پالایشگاه بازان واقع در منطقه صنعتی شرق شهر حیفا در شمال سرزمین‌های اشغالی فلسطین یکی از قدیمی‌ترین و حیاتی‌ترین تأسیسات صنعت انرژی این رژیم به شمار می‌آید.

 

این تأسیسات تحت مدیریت شرکت پالایش نفت بازان، بخشی از مجتمع پتروشیمی در حیفا است و نقشی محوری در پالایش نفت خام و تولید فرآورده‌های نفتی پیشرفته ایفا می‌کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار