
نظارت بر اماکن عرضه فرآورده های خام دامی در ایلام بیشتر میشود
مدیرکل دامپزشکی ایلام از تشدید نظارت بر مکان های تولید، انتقال و عرضه فرآوردههای خام دامی خبر داد و گفت که طرح پایش این اماکن با توجه به شرایط ویژه کنونی در سراسر استان در حال اجرا است.

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، یونس احمدی اظهار کرد: به منظور جلوگیری از هرگونه استفاده نادرست از شرایط کنونی، گروه پایش متشکل از دامپزشکی و دیگر دستگاه های مرتبط بر همه مراکز تولید، انتقال و عرضه فرآورده های خام دامی نظارت دارند.
وی افزود: با حضور این گروه های نظارتی، از تخلف و استفاده نادرست در عرضه گوشت یا فرآوردههای خام دامی فاسد و غیرقابل مصرف، ذبح و عرضه حرام گوشت و یا احتکار جلوگیری می شود.
احمدی یادآور شد: مردم هرگونه تخلف در این زمینه را به اداره های دامپزشکی شهرستان های محل سکونت خود یا سامانه گویای ۱۵۱۲ اطلاع دهند.
مدیرکل دامپزشکی استان ایلام به مردم توصیه کرد که فرآوردههای خام دامی را از مراکز معتبر و مورد تایید کارشناسان دامپزشکی تهیه کنند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.