
دستگیری ۳ سارق محتویات خودرو در کرج
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، سرهنگ پیمان گودرزی بیان داشت: در پی وقوع چند فقره سرقت در منطقه اسلام آباد کرج، موضوع به صورت ویژه در دستور کار مأموران تجسس کلانتری ۳۰ اسلام آباد قرار گرفت.
وی خاطرنشان کرد: مأموران با انجام اقدامات اطلاعاتی هدفمند، سرانجام موفق به شناسایی ۳ نفر سارق محتویات خودرو در این شهرستان شدند و در عملیاتی غافلگیرانه با هماهنگی مراجع قضائی این متهمان را در مخفیگاهشان دستگیر کردند.
وی با اشاره به اینکه سارقان در تحقیقات پلیس به ۲۵ فقره سرقت محتویات داخل خودرو در شهرستان کرج اعتراف کرده، اظهار داشت: در ادامه این عملیات مقادیری از اموال مسروقه از مخفیگاه این فرد کشف شد.
فرمانده انتظامی شهرستان کرج افزود: شهروندان برای جلوگیری از به سرقت رفتن اموال و محتویالت داخل خودرو بهتر است اموال با ارزش خود را در خودرو باقی نگذارند و در صورت مشاهده موارد مشکوک حتما موضوع را با مرکز فورتهای پلیسی ۱۱۰ درمیان بگذارند.