
تأمین و توزیع مرغ بدون مشکل در کرمانشاه انجام میشود

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، منوچهر حبیبی استاندار کرمانشاه شامگاه دوشنبه(دوم تیر) در حاشیه بازدید از یکی از کشتارگاههای مرغ در کرمانشاه، با اشاره به اینکه واحدهای تأمین کالاهای اساسی استان در حال حاضر با ظرفیت مطلوبی فعال هستند، گفت: نمونه بارز آن همین کشتارگاه مرغ است که نهتنها نیاز روزانه استان را تأمین میکند، بلکه بخشی از تولیدات خود را به استانهای همجوار میفرستد.
استاندار کرمانشاه افزود: طبق گزارشهای دریافتی، نیاز روزانه مردم استان به گوشت مرغ حدود ۱۵۰ تن است، در حالیکه هماکنون بیش از ۲۰۰ تن مرغ در کشتارگاهها تولید و روانه بازار میشود و بیش از نیاز مصرف داخلی تولید داریم.
وی اظهار کرد: در بازدیدهای میدانی مستمر که با حضور مدیران دستگاههای اجرایی انجام میشود، این اطمینان حاصل شده که هیچگونه وقفهای در روند تولید و عرضه کالاهای اساسی وجود ندارد.
حبیبی با تاکید بر آرامش بازار و فعالیت طبیعی زنجیرههای تأمین، از مردم خواست تا با اطمینان خاطر و بدون نگرانی زندگی روزمره خود را ادامه دهند و اظهار کرد: تمام واحدهای تولیدی استان کرمانشاه در شرایط کاملاً عادی مشغول به فعالیت هستند و هیچگونه کمبودی در تأمین کالاهای ضروری مردم گزارش نشده است.