آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۷۷۵۲۳

تأمین و توزیع مرغ بدون مشکل در کرمانشاه انجام می‌شود

استاندار کرمانشاه، با حضور در یکی از کشتارگاه‌های مرغ استان، از روند عادی و مستمر فعالیت واحدهای تولیدی در تأمین نیازهای اساسی مردم خبر داد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، منوچهر حبیبی استاندار کرمانشاه شامگاه دوشنبه(دوم تیر) در حاشیه بازدید از یکی از کشتارگاه‌های مرغ در کرمانشاه، با اشاره به اینکه واحدهای تأمین کالاهای اساسی استان در حال حاضر با ظرفیت مطلوبی فعال هستند، گفت: نمونه بارز آن همین کشتارگاه مرغ است که نه‌تنها نیاز روزانه استان را تأمین می‌کند، بلکه بخشی از تولیدات خود را به استان‌های همجوار می‌فرستد.

استاندار کرمانشاه افزود: طبق گزارش‌های دریافتی، نیاز روزانه مردم استان به گوشت مرغ حدود ۱۵۰ تن است، در حالی‌که هم‌اکنون بیش از ۲۰۰ تن مرغ در کشتارگاه‌ها تولید و روانه بازار می‌شود و بیش از نیاز مصرف داخلی تولید داریم.

وی اظهار کرد: در بازدیدهای میدانی مستمر که با حضور مدیران دستگاه‌های اجرایی انجام می‌شود، این اطمینان حاصل شده که هیچ‌گونه وقفه‌ای در روند تولید و عرضه کالاهای اساسی وجود ندارد.

حبیبی با تاکید بر آرامش بازار و فعالیت طبیعی زنجیره‌های تأمین، از مردم خواست تا با اطمینان خاطر و بدون نگرانی زندگی روزمره خود را ادامه دهند و اظهار کرد: تمام واحدهای تولیدی استان کرمانشاه در شرایط کاملاً عادی مشغول به فعالیت هستند و هیچ‌گونه کمبودی در تأمین کالاهای ضروری مردم گزارش نشده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار