آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۷۷۹۲۷

۲۴۷ کیلومتر بزرگراه در شمال سیستان و بلوچستان در حال ساخت است

مدیرکل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان از تلاش بی وقفه برای ساخت و تکمیل ۲۴۷ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی در قالب ۱۶ کارگاه راهسازی در محدوده زیر پوشش این اداره‌کل در شمال استان خبر داد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، مهدی پارسی اظهار کرد: اداره‌کل راه و شهرسازی شمال سیستان و بلوچستان با عزمی راسخ برای خدمت به مردم شریف استان حتی در دوران تجاوز دشمن به کشور بی وقفه ساخت پروژه‌های عمرانی را در دستور کار ویژه قرار داد تا با بهره‌برداری از بخش قابل توجهی از این طرح‌ها تا پایان سالجاری وضعیت ترانزیت، تجارت مرزی، ارتقاء امنیت جاده‌ای و رفاه ساکنان مناطق مختلف استان بهبود یابد.

وی تاکید کرد: همچنین با اقدامات و توسعه هر چه سریعتر شبکه بزرگراه‌ها زمینه اتصال بهتر بازارچه‌های مرزی، پایانه‌های تجاری، مناطق ویژه اقتصادی و مراکز تولیدی فراهم می‌شود که این امر نقش بسزایی در رشد صادرات، توزیع متوازن کالا و افزایش تعاملات منطقه‌ای دارد.

پارسی ادامه داد: بزرگراه‌ها شرایط بهتری را برای گردشگری، آموزش، درمان و خدمات عمومی در اختیار مردم استان قرار می‌دهند و باعث افزایش آرامش روانی و امید اجتماعی خواهند شد.

مدیرکل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان با قدردانی از شرکت‌های راه‌سازی و کارگرانی که در این شرایط دشوار کشور جانانه ایثار کردند، گفت: این اداره‌کل با همه مشکلات در تلاش برای جبران عقب ماندگی‌های گذشته تکمیل شبکه بزرگراهی استان است به‌طوریکه امید می‌رود در این دولت با حمایت‌های مسئولان استانی و ملی، پروژه‌های راهسازی به‌عنوان زیربنای توسعه استان به اتمام برسد.

وی تاکید کرد: این اداره‌کل به تعهدی که به مردم داده پایبند است و با همه توان و تلاش سعی دارد عقب ماندگی تاریخی سیستان و بلوچستان را در حوزه بزرگراه‌ها جبران کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار