آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۷۸۰۳۰

معاون اول قوه قضاییه: رژیم صهیونیستی برگ سیاه دیگری به پرونده جنایات خود اضافه کرد

معاون اول قوه قضاییه گفت: رژیم کودک‌کش صهیونیستی در جنایت اخیر خود، با نقض حریم امن خاک پاک جمهوری اسلامی ایران و حمله به اماکن غیر نظامی، برگ سیاه دیگری بر پرونده جنایات خود افزود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به نقل از قوه قضاییه، حجت الاسلام خلیلی معاون اول قوه قضاییه طی پیامی شهادت تعدادی از مراجعین و همکاران قضایی و اداری و انتظامی مظلوم و بی گناه زندان اوین بر اثر حمله جنایتکارانه رژیم غاصب صهیونیستی به خاک جمهوری اسلامی ایران را تسلیت گفت.

متن این پیام به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

«وَلاَ تَحْسَبَنَّ الَّذِینَ قُتِلُوا فِی سَبِیلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا بَلْ أَحْیَاءٌ عِندَ رَبِّهِمْ یُرْزَقُونَ»

بار دیگر، دست کثیف رژیم سفاک و غاصب صهیونیست، به شهادت انسان‌هایی آلوده شد که تنها گناه شان، مقاومت و دفاع از حقوق ملتی آزادی خواه در استفاده از دانش صلح آمیز هسته‌ای، در مقابل زورگویی، زیاده گویی و زیاده خواهی‌های این رژیم منحوس و اربابان حمایت کننده اش بود که در این راه الهی، از هیچ کوششی دریغ نورزیدند.

رژیم کودک‌کش صهیونیستی در جنایت اخیر خود، با نقض حریم امن خاک پاک جمهوری اسلامی ایران و حمله به اماکن غیر نظامی، برگ سیاه دیگری بر پرونده جنایات خود افزود و با این واقعه دردناک که منجر به شهادت تعدادی از مراجعان و همکاران قضایی و اداری زندان اوین و دیگر هم‌وطنان بی‌گناهمان شد، بار دیگر چهره کریه خود را در معرض دید جهانیان قرار داد.

اینجانب ضمن محکومیت شدید تجاوز جنایتکارانه رژیم غاصب صهیونیستی به خاک جمهوری اسلامی ایران با قلبی سرشار از اندوه، شهادت تعدادی از مراجعان و همکاران قضایی و اداری و انتظامی مظلوم و بی گناه زندان اوین را محضر مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، قضات و کارکنان خدوم قوه قضاییه، مردم شریف و نجیب ایران اسلامی و خانواده‌های داغدار و صبورشان، تسلیت و تبریک عرض نموده و از درگاه خداوند متعال، برای این شهیدان مظلوم، علو درجات و برای مجروحین این جنایت، آرزوی شفای عاجل می‌نمایم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار