وزير نيرو:
براي مديريت تحريم هاي بين المللي بسته سیاستی مناسب تهیه كرديم
نامجو گفت: وزارت نیرو به منظور مدیریت تحریم های بین المللی و رفع موانع تأمین تجهیزات مورد نیاز صنعت آب و برق و صدور خدمات فنی و مهندسی، بسته سیاستی مناسب تهیه کرده است.
به گزارش گروه سياسي «خبرگزاري دانشجو»، مجید نامجو امروز در هشتمین همایش ملی انرژی با بیان اینکه در حوزه برق، فعالیت های وزارت نیرو در سه بخش تولید، انتقال و توزیع نیروی برق دسته بندی می شود ، گفت: در سیاست های اصل 44، شبکه های اصلی انتقال برق از واگذاری مستثنی شده است اما منعی برای ورود بخش خصوصی به دو بخش دیگر وجود ندارد.
وی افزود: جلب مشارکت بخش خصوصی و موافقت اصولی برای احداث 38 هزار مگاوات نیروگاه حرارتی، حدود 8 هزار مگاوات نیروگاه های تولید پراکنده و 740 مگاوات نیروگاه های تجدید پذیر نیز از مهمترین دستاوردهای این وزارتخانه در سال گذشته بوده است.
نامجو گفت: برنامه ریزی برای راه اندازی بورس برق، افزایش ظرفیت نصب شده نیروگاه های تجدید پذیر، ساخت نیروگاه تولید پراکنده و واگذاری حق بهره برداری تجاری ظرفیت شبکه فیبر نوری برق کشور، ظرفیت نیروگاهی و شرکت های توزیع به بخش های غیردولتی از برنامه های آتی وزارت نیرو است.
وی در باره مقابله با تحریم ها نیز گفت: وزارت نیرو به منظور مدیریت تحریم های بین المللی و رفع موانع تأمین تجهیزات مورد نیاز صنعت آب و برق و صدور خدمات فنی و مهندسی، با تشکیل ستاد ویژه مقابله با تحریم و پایش مسائل و مشکلات ناشی از تحریم و به روز رسانی فهرست کالاها و تجهیزات مشمول تحریم، بسته سیاستی مناسب تهیه کرده است.
نامجو اظهار داشت: برای مقابله با تحریم با تأکید بر تأمین پیش از موعد قطعات مورد نیاز و ذخیره سازی آنها، جایگزینی تجهیزات ساخت داخل به جای تجهیزات وارداتی، تغییرات و اصلاحات لازم در قوانین و مقررات بازدارنده داخلی، تأسیس دفاتر نمایندگی و بانک های واسطه در خارج از کشور و استفاده همه جانبه از ظرفیت های سایر دستگاه ها تلاشکردیم اثار تحریم ها کنترل و حذف شود./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.