آخرین اخبار:
کد خبر:۲۲۷۵۲۱
رئیس اتاق بازرگانی ایران اظهار کرد:

4 میلیارد دلار صادرات خدمات فنی و مهندسی

نهاوندیان با بیان اینکه صادرات خدمات فنی و مهندسی در جهان 400 میلیارد دلار است ، گفت: با چهار میلیارد دلار صادرات به سهم خود از نظر جمعیت رسیده ایم.
4 میلیارد دلار صادرات خدمات فنی و مهندسی

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»،  محمد نهاوندیان در بیست و هشتمین جلسه شورای گفتگوی دولت با بخش خصوصی گفت: ظرفیت صادرات فنی و مهندسی تا 20 میلیارد دلار و با در نظر گرفتن برق تا 50 میلیارد دلار وجود دارد.


نهاوندیان گفت: صدور خدمات فنی و مهندسی از سال 73 آغاز شد و هر سال 12 درصد رشد داشت اما این رشد از سال 81 به 45 درصد رشد رسیده است.


وی با بیان اینکه در جلسه امروز در باره اجرای مرحله دوم هدفمندی یارانه ها صحبت شد ، گفت: مرحله دوم باید پس از ارزیابی مرحله اول انجام شود و تا زمانی که سهم بخش تولید از مرحله اول پرداخت نشود در واقع ، این مرحله به پایان نرسیده است.


ارسلان فتحی پور رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس نیز در این جلسه گفت : برای اجرای مرحله دوم هدفمندی یارانه ها بر موضوع اصلاح فن آوری و کاهش مصرف سوخت تأکید داریم و اگر تحقق یابد ، افزایش قیمت حامل های انرژی در تورم اثری نخواهد داشت.


وی گفت: با توجه به نوسان های ارزی ، قیمت حاملهای انرژی کمتر از قیمت آن قبل از هدفمندی یارانه ها شده که قاچاق سوخت را هم افزایش داده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار