آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۷۸۳۴۸

دعوت دولت از مردم برای حضور در تشییع پیکر شهدا

شورای اطلاع‌رسانی دولت از همگان برای حضور در مراسم تشییع فرماندهان غیور و سربازان وطن دعوت کرد.
دعوت دولت از مردم برای حضور در تشییع پیکر شهدا

به گزارش سیاسی خبرگزاری دانشجو شورای اطلاع‌رسانی دولت در بیانیه‌ای از عموم مردم، گروه‌ها و اهالی رسانه دعوت کرد تا در روز شنبه حضوری گسترده در مراسم تشییع پیکرهای مطهر فرماندهان غیور و سربازان وطن داشته باشند.

متن بیانیه شورای اطلاع‌رسانی دولت در ادامه آمده است:

إِنَّ الَّذِینَ قَالُوا رَبُّنَا اللَّهُ ثُمَّ اسْتَقَامُوا تَتَنَزَّلُ عَلَیْهِمُ الْمَلَائِکَةُ أَلَّا تَخَافُوا 
وَلَا تَحْزَنُوا وَأَبْشِرُوا بِالْجَنَّةِ الَّتِی کُنْتُمْ تُوعَدُونَ (فصلت:30)

تجاوز آشکار رژیم صهیونی به خاک ایران هر چند جان‌های عزیزی از مردم بیگناه، دانشمندان برجسته و فرماندهان دلاور را از ما گرفت و داغ بزرگی بر دل‌های ما نهاد اما تاریخ این مرز و بوم بارها ثابت کرده که رمز بقا و ماندگاری، همبستگی مردم و حراست از خون‌های پاک ریخته شده در راه وطن است.

مردم فهیم و عزیز کشورمان  در این جنگ تحمیلی، با درک درست از موقعیت تاریخی و خطیر خود، پشتیبان فرماندهان و سربازان میهن بودند و اینک در موسم بدرقه، جلوه‌های سپاس و قدرشناسی را به نمایش خواهند گذاشت.

شورای اطلاع رسانی دولت از همه مردم، گروه‌ها و اهالی رسانه دعوت می‌کند تا روز شنبه با حضور گسترده خود در مراسم تشییع پیکرهای مطهر فرماندهان غیور و سربازان وطن، همچنان نقش‌آفرین و روایتگر این روزها باشند. حضوری که تصویرش بزرگترین عامل بازدارندگی در برابر متجاوزین و بدخواهان این کشور است.

«ایران از پای نمی‌افتد، می‌تپد و چون ققنوس از خاکستر خود بر می‌خیزد»

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار