آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۷۸۵۱۸

اجتماع باشکوه شیرخوارگان حسینی در البرز/ نذر سربازی برای حضرت حجت (عج)

در نخستین جمعه ماه محرم مادران البرزی با حضور در آیین شیرخوارگان حسینی، فرزندان خود را نذر یاری امام زمان (عج) کردند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های خبرگزاری دانشجو، صبح امروز هم‌زمان با نخستین جمعه ماه محرم، اجتماع معنوی و باشکوه «شیرخوارگان حسینی» در سراسر استان البرز برگزار شد. هیئت‌ها و مساجد مملو از مادرانی بود که با دل‌هایی آکنده از عشق به اهل بیت، فرزندان خردسال خود را نذر سربازی در رکاب حضرت ولی‌عصر (عج) کردند.

در این آیین مادران با لباس‌های سبز و چفیه‌های سیاه، شیرخوارگان خود را به یاد حضرت علی‌اصغر (ع) در آغوش گرفتند و عهد بستند فرزندانی تربیت کنند که در برابر ظلم و شرارت زمان، در جبهه حق بایستند.

امسال فضای این مراسم با خشم و انزجار از جنایات رژیم صهیونیستی رنگی دیگر داشت.

بسیاری از مادران با تأکید بر لزوم تربیت نسل مقاومت، بر این باور بودند که شیرخوارگان امروز، باید پاسداران آینده حق در برابر باطل و مدافعان مظلومان جهان باشند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار